Kandidaterne siger...

Jeg blev anbefalet Henning af en god kollega og tog straks kontakt. Det har jeg ikke et sekund fortrudt. Efter et 1½ times indledende møde hvor vi snakkede om alt relevant vedr. jobskifte, headhunting og branchen generelt var det klart at Henning og TimeWork arbejder meget mere professionelt og imødekommende end en stor del af deres kollegaer i branchen.

Fokus var fra start til slut på mig som person, mine kompetencer og min videre udvikling. Jeg sad aldrig med en følelse af at en aftale blot skulle lukkes eller andet hemmelighedskræmmeri om de mulige jobs. Det var sekundært om jeg passede lige ind i et af de jobs som var lige nu og det var klart at samarbejdet kunne være langsigtet. Fik hele tiden åben og ærlig feedback på kommunikation, møder og CV. Desuden udvistes meget stor fleksibilitet i mødetider og telefonsamtaler.

Jeg kan klart anbefale Henning og TimeWork.

Lars Brink Christensen

Senior AX ERP professional
Flying Tiger Copenhagen – Zebra A/S

Kandidaterne siger...

Jeg blev i januar 2013 kontaktet af Mette fra TimeWork. Hun fremlagde et spændende job i en god virksomhed, som hun repræsenterede. Jeg sad på daværende tidspunkt i et godt job, som jeg havde haft i flere år, og selvom jeg allerede var i arbejde, valgte jeg at se nærmere på stillingsopslaget og tog imod invitationen om et uforpligtende møde med Mette. Mødet gjorde, at jeg absolut blev mere interesseret, da det, hun havde at fortælle om virksomheden, lød rigtig spændende. Jeg kunne se, at flere af de faktorer, som jeg godt ville have ind i min dagligdag, kunne blive realiseret i den type virksomhed og med den type job, de tilbød. Vi afstemte forventningerne i henhold til jobbet og min profil, og det blev gjort på en sådan måde, at jeg blev hørt og ikke ”solgt” til noget.

Herfra gik det stærkt. Mette briefede mig ret præcist om, hvad der ville blive vigtigt i forbindelse med samtalen hos virksomheden, og jeg fik hjælp til at målrette mit CV. Jeg kom hurtigt til samtale hos Omada på Østerbro, hvor jeg fik et særdeles godt indtryk af virksomheden, og de personer jeg mødte. Det gik meget let, vores kemi passede og jeg har bestemt ikke fortrudt, at jeg blev ansat der.

Gennem hele rekrutteringsprocessen har TimeWorks behandling og håndtering været professionel, og Mette sørgede for at holde sig opdateret vedrørende ansættelsesforløbet, både hos mig og Omada, så jeg følte mig i gode hænder med kompetent sparring gennem hele forløbet.

 

Frank Moris

Omada

 

Kandidaterne siger...

Henning agerede som headhunter i processen fra mit skifte fra Danske Bank til BEC i foråret 2015. Jeg oplevede mine dialoger med Henning som fortrolige og drevet af mine ambitioner selvom Henning var hyret af BEC.

Han fungerede ligeledes som sparringspartner undervejs ift. til at adressere de tanker et jobskifte naturligt vil medføre. Sparringen oplevede jeg også som værende ærlig og funderet i mine ønsker og ikke drevet af at få mig til at underskrive en kontrakt. Jeg følte mig godt rådgivet.

Jeg kan varmt anbefale Henning og vil ikke tøve med at præsentere ham for gode kollegaer og samarbejdspartnere.

Mikkel Tvermose Nielsen

Forretningschef, BEC

Kandidaterne siger...

Mit samarbejde med Mette fra TimeWork startede for ca. 3 år siden, hvor jeg manglede nye vinkler på mit fremadrettede karriereforløb. Jeg havde brug for hjælp til at komme videre fra en udpræget teknisk rolle, hvor jeg ikke kunne se mig selv i mange år frem.

Vi havde nogle gode samtaler og dialoger omkring mine muligheder, og jeg fandt ud af, at jeg skulle fokusere på at få udvidet mine egenskaber i retning af projektledelse med en teknisk indgangsvinkel. Jeg valgte at tage en PRINCE 2 certificering, hvilket åbnede muligheden for at komme ud og arbejde i et stort konsulenthus som projektleder hos en stor kunde i et års tid. Her fik jeg muligheden for at afprøve, hvad det vil sige at være projektleder på fuldtid, som ekstern konsulent, og hvad det indebar af fordele og ulemper.

Netværk er vigtig, og jeg havde derfor periodevis kontakt med TimeWork, hvor Mette og jeg drøftede min tilfredshed i forhold til jobskifte mm. Mette gjorde mig en dag opmærksom på en jobmulighed som Intern IT-manager hos en ny kunde, hun netop havde startet et samarbejde med. Kombinationen af min tekniske erfaring og lysten til stadig at holde mig teknisk opdateret tiltalte mig. Herudover var det en intern funktion set i et ledelses perspektiv med IT-ansvar for det danske kontor og større IT-projekter i en global virksomhed. Kombinationen passede til mine behov, og hvad jeg godt kunne se som en fremadrettet karriere, ikke mindst fordi jeg kunne gøre op med konsulentlivet og samtidig få et mere dedikeret ansvar.

Det lange bekendtskab med TimeWork og Mette har gjort det muligt at udtrykke og påvirke, hvor jeg gerne ville hen, og vi har sammen gennem en tid med overvejelser og dialog kunnet omsætte mine jobønsker til virkelighed. Det har haft stor betydning for mig med ”light” coaching og samtidig få et nyt job, som jeg selv har været drivkraften i at skabe rammerne for.

Henrik Poulsen

Prysmian Group