Årlige antal kandidatbesøg

Samlet års brancheerfaring

Kopper kaffe årligt

%

Succesrate i IT-rekrutteringer

Siden 1996 har vi opbygget et meget stort netværk i IT-branchen, hvor vi er i kontakt med nogle af de dygtigste kandidater og mest attraktive virksomheder.

Det er i IT-branchen, vi har vores ekspertise, det giver os de bedste muligheder for at forstå vores kandidater og kunder. Vi ønsker at etablere et samarbejde på såvel et personligt plan som på virksomheds niveau. Gensidig tillid er afgørende for et succesfuldt samarbejde. Vi går ikke i gang med et samarbejde, uden at vi kender den enkelte virksomhed indgående, og har afstemt forventningerne. Ligesom vi altid tager en afklarende samtale med en kandidat på kandidatens præmisser. Vi vil altid søge at forstå motivationen og forventningen, til den enkeltes fremtidige muligheder. Det er essentielt for, at vi kan matche rigtigt, og spare tid og kræfter for alle parter.

Vi stiller de kritiske spørgsmål til virksomhedens udfordringer med rekruttering, ledelse og forandringer og til kandidaternes personlighed, faglighed og ambitioner.

Vi stiller realistiske krav til både vores kunder og kandidater. Det betyder samtidig, at vi er hudløst ærlige, og kender udfordringerne i bund, når den svære ansættelse skal i hus, eller når vi skal finde drømmejobbet til en dygtig kandidat.

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

CEO

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk
Henning Therkelsen

Henning Therkelsen

Partner

Telefon: +45  28 97 69 22
E-mail: henning@timework.dk
Lisbeth Rokkedahl Hvid

Lisbeth Rokkedahl Hvid

Research Consultant

Telefon: +45 29 81 02 38
E-mail: lisbeth@timework.dk