Kunderne siger...

DIBS har over en længere periode benyttet TimeWork og Mettes ydelser til rekruttering af nøglemedarbejdere til IT-funktionerne. DIBS er Gazelle virksomhed hvilket stiller specielle krav til de kandidater vi ønsker at ansætte, og Mette har lykkes med at hjælpe os med rekrutteringer til dels projektlederfunktioner som til product management funktionerne.

Kandidaterne har både levet op til de faglige som de personlige kvalifikationer vi efterspørger, og vi har været glade for den sparring og de udfordrende spørgsmål Mette har mødt os med. Mette er heller ikke bange for at udfordre os på vores ønsker til profiler, og jeg har fået en god sparing samtidig med at kandidaterne er meget velkvalificerede.

Dem vi har valgt at ansætte fra TimeWork, er folk med meget stort potentiale som vi er yderst tilfredse med.

Jacob Raavig

COO
DIBS Betalingssystemer

Kunderne siger...

Vi har ønsket at rekruttere de dygtigste, og derfor har vi for alle nøglepositionerne valgt at gå i samarbejde med TimeWork. Opdraget til TimeWork har været klart: ”Find de bedste medarbejdere med den rette mentalitet, der kan være med til at sikre Prysmians konkurrenceevne fremadrettet”. Det har indtil videre resulteret i 1 ICT manager, 1 teknisk support og 1 sælger, og der er flere på vej.

Rekruttering er en tillidssag, og det er ekstremt kritisk for virksomheden at finde den helt rigtige match. Samarbejdet med TimeWork betyder, at vi kan drage fordel af en topprofessionel rekrutteringspartner, hvis primære opgave er at finde de rette medarbejdere til den rette pris og på rette tidspunkt. Derved kan vi koncentrere os om forretningen og om at drive de øvrige HR aktiviteter, en så stor forandringsproces kræver.

Vi ser TimeWork som en tæt samarbejdspartner. Det tætte samarbejde er i høj grad opnået gennem den rejse, vi har været på. Vi brugte særligt i starten en del tid på at drøfte stillingerne, det organisatoriske set-up, og særligt de krav, vi har til kommende medarbejderes mind-set og adfærd. Vi forsøgte ligeledes at give TimeWork et rigtigt godt indblik i vores virksomhed bl.a. gennem mødet med forskellige medarbejdere og ved rundvisning i virksomheden.

Tilsvarende drøftede vi de processer og det faglige og etiske fundament, TimeWork bygger på. Selvfølgelig har det været væsentligt for samarbejdsrelationen, at der er en god kemi mellem Timework og os. Alt dette har vist sig at være nogle gode investeringer i samarbejdsrelationen, og vi betragter i dag TimeWork som vores forlængede arm i forhold til rekrutteringer.

Hanne Jacobsen

Prysmian Group

Kunderne siger...

I have worked with Mette for a couple of years now in different positions. Mette is a very dedicated, energetic and enthusiastic person who strives for the win/win solution.

Mette is focused and direct but always with a smile and good sense of humor and in a good mood. I would very much recommend Mette and hope that we would have the opportunity to work together again in the future.

Ole Jauch

Client Business Manager
TDC NetDesign – en del af TDC Erhverv

Kunderne siger...

Jeg har samarbejdet med TimeWork siden 1998. Samarbejdet begyndte i Novell, hvor Mette hjalp med ansættelse af account managers og tekniske konsulenter. Da disse medarbejdere fuldt levede op til forventningerne, var det naturligt at involvere TimeWork og Mette i ansættelse af medarbejdere til Business Objects. Dette resulterede i flere dygtige medarbejdere, dels account managers, pre-sales og støttefunktioner.

Senere har jeg også brugt Mette til tekniske- og forretningskonsulenter indenfor business Intelligence. Også denne gang lykkedes Mette med opgaverne til over forventning. Mette udviser altid et stor engagement, indlevelsesevne, og fokus på opgaven, der skal  løses. Tæt dialog, overholdelse af tidsplan og sparring er en naturlig del af processen.

Mette er ikke blot en ”leverandør”, men en professionel forretningspartner med et bredt og omfattende netværk i IT-branchen, der favner fra at forstå de tekniske konsulenter og de kommercielle folk til at spotte de helt rigtige mennesker, der skaber værdi for virksomheden. Desuden er Mette rigtig god til at tænke ”out of the box”, og stiller gerne spørgsmål, som afklarer mig som kunde på, hvad der er muligt.

Mette With Petersen

Sales Manager
Steria

Kunderne siger...

Top qualities

  • Great Results
  • Good Value
  • High Integrity

Mette Møller Simonsen has provided IT-resources to EDS a number of times. The teamwork to find the right resources has always been fruitfull and effective. Splendid service provider!

Michael Henriques

EDS – senere HP