Senior Infrastruktur Arkitekt

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. Til vores IT-afdeling søger vi en Senior Infrastruktur Arkitekt som brænder for at være med til at udvikle os omkring vores eksisterende og nye teknologier, samt hjælpe os med at understøtte vores vækststrategi.

Hvem er vi?

I afdelingen Infrastruktur & Sikkerhed, som er en del af den samlede IT-organisation, er vi et godt team af dygtige engagerede kollegaer, som har det overordnede ansvar for infrastruktur for IT-sikkerhed i Købstædernes forsikring.

Vi har flere fremadrettede spændende projekter, som vi glæder os til at sparre med dig om. Vi kan lide at bruge hinanden i hverdagen og har et solidt team, som brænder for komplekse infrastrukturløsninger, og sørge for at forretningen bliver understøttet på den rigtige måde. Vi har en ambitiøs plan for at understøtte strategien og lover det bliver sjovt – og udfordrerne.

Vores infrastruktur er primært baseret på Microsoft servere med et par enkelte Linux distributioner og vores netværk er bygget på Cisco og Meraki teknologier. Herudover bruger vi M365 services såsom Exchange, Teams, Sharepoint, OneDrive samt en del forskellige Azure services.  Hertil kommer en lang række SaaS løsninger, som vi supporterer for vores forretning bl.a. Salesforce.

Hvem er du?

Du er en dygtig engageret og opsøgende infrastruktur profil, som har erfaring med – og stor interesse for arkitektur – herunder dokumentation, tegne systemlandskaber, opsøge ny viden og dele din viden inden for drift af infrastruktur og operations. Vi tror på en god solid arkitekt, gerne vil have fingrene i teknologien for at kunne tegne og formidle arkitekturen. Hvis du gerne vil have et mix af begge dele i din dagligdag, og drives af at have indflydelse og tage ansvar, så er vi et godt match for dig!  

Dine interesser ligger inden for følgende:

 • IT arkitektur- og drift af Microsoft systemer on-prem/hybrid/cloud.
 • Undersøge, beskrive og tegne teknologiske muligheder.
 • Microsoft 365, Azure, Exchange Online, MS Teams, Sharepoint Online, One-Drive, Security/Compliance suite.
 • IT-sikkerhed f.ex. SIEM og gerne erfaring med standarder som ISO27001/27002.
 • At arbejde med bredden og kompleksiteten indenfor IT arkitektur- og drift.
 • Dokumentere og dele din viden og arbejde med dine kolleger.
 • Behersker dansk både mundtligt og skriftligt.
 • ITIL-disciplinerne.

 Du får ansvar for at:

 • Designe infrastrukturarkitekturen, planlægge, implementere og drifte nuværende og fremtidige systemer og sikre os bedst muligt.
 • Udarbejde forretningsgange og arbejdsgange for driftsprocesser og IT-sikkerhed.
 • Håndtere life cycle management for specifikke applikationer/systemer.
 • Designe og implementere integrationer til partnere/leverandører.
 • Deltage i og tage ejerskab for udførelsen af IT-discipliner i forbindelse med opdatering af soft-/hardware, sårbarhedsscanninger, change management og monitorering.
 • Håndtering, udvælgelse og styring af underleverandører
 • Kontinuerligt sikre at Købstædernes Forsikrings IT-systemer, processer og dokumentation er opdaterede og tidssvarende.

Du får endvidere:

Fantastiske kollegaer i et uformelt og ambitiøst miljø. Dejlige kontorlokaler centralt på Christianshavn, med diverse faciliteter og god frokost, samt anden forkælelse fra vores køkken. Motionscenter, diverse arrangementer og aktiviteter. Gode arbejdsforhold og en fantastisk pensionsordning.  

 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46 E-mail: mette@timework.dk

Om Købstædernes Forsikring

Vi er Danmarks ældste forsikringsselskab med kundeejerskab som selskabsform. Vi føler os dog som et af de yngste, da vi de seneste år har begivet os ud på en fornyelsesrejse, med stor vækst til følge.

Vores mål er at gøre forsikring lige til, og fokuserer på at drive en bæredygtig og sund forretning, der kan vokse sig større og stærkere, så vi fremadrettet kan levere effektiv og nærværende service og rådgivning – til glæde for vores kunder. Dette skal bl.a. ske ved at fokusere på digitalisering og skabe rammerne for at arbejde smartere over de kommende år.

 Vi tror på, at det også er vigtigt at ses, så derfor har vi en guideline, der hedder ”Vi er mere på kontoret end hjemme” – oversat betyder det, at vi arbejder fleksibelt mellem kontoret og hjemmefra, og vi værner om dét ekstra det giver også at ses på kontoret. Du får base på kontoret på Christianshavn i København. Sidst men ikke mindst har vi har skøn udsigt over havnen og dejlig kantine. 

Læs mere om Købstædernes Forsikring på deres website her.