Erfaren Business Central konsulent

Er du en erfaren Dynamics NAV- eller Business Central konsulent, der tænker løsninger i forhold til kundernes udfordringer? Er du vant til at diskutere avancerede forretningsprocesser i forhold til kundernes NAV-/BC-system – og vil du også gerne arbejde 4 dage om ugen til fuld løn? 

Vi har brug for endnu en erfaren Dynamics NAV- eller Business Central konsulent til at hjælpe vores kunder videre med udviklingen af deres systemer – også i skyen. Løsningerne er baseret på Business Central (eller er en opgradering af Dynamics NAV), men som ofte inkluderer integrerede webløsninger, webshops m.m. 

I VisionPeople Consulting er det de forretningsorienterede konsulenter, der beskriver og aftaler med kunderne, hvad der skal udvikles, og hvordan standardfunktionaliteten og evt. Apps kan løse et problem. Som Business Central-konsulent vil din dagligdag således typisk være hos kunderne, hvor du i tæt samarbejde med kunderne sørger for, at systemerne understøtter deres behov og er med til at vækste virksomheden. Dine ydelser består således typisk af: behovsafklaring på workshop, hvor vi går i dybden med kundernes udfordringer og visioner, løsningsbeskrivelse, test af aftalte løsning, brugeruddannelse og evt. projektledelse. 

Vi har brug for forretningsorienterede konsulenter, som opfylder flere af følgende kriterier:

 • Du har stor erfaring med brugen af Dynamics NAV eller Business Central – og har måske allerede specialkompetence inden for udvalgte områder af Business Central og Continia-Apps
 • Du har analytisk sans – og kan også kommunikere med kunder og kolleger
 • Du kan arbejde med alle slags kunder, store som små, danske og udenlandske
 • Du er hele tiden på forkant med nye muligheder indenfor dit speciale – og er ikke bange for cloud
 • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar over for løsning af opgaverne og projekterne
 • Du fungerer godt i kundeteams
 • Du har erfaring med projektledelse og evt. certificeret i SureStep
 • Du er certificeret eller indstillet på at blive det! 

Vi tilbyder:

 • Et konsulent-team bestående af landets bedste konsulenter inden for hvert deres område, hvor du som konsulent altid kan få den bedste sparring – også omkring integrationsløsninger, når opgaven løses bedst uden for Business Central
 • Et job, hvor du som kundens sparringspartner er VisionPeople Consultings ansigt udad til
 • Et job, hvor du kan specialisere dig inden for løsninger til specifikke brancher, som eksempelvis Forsyningsvirksomheder, Projektorienterede virksomheder, Handel- og Service samt globale Ship Suppliers m.fl.
 • En virksomhed, hvor der sættes pris på dine præstationer og videreudvikling af kompetencer
 • Et job, hvor du også er en vigtig del af virksomhedens fortsatte succes
 • 4 dages arbejdsuge til fuld løn! – så der er bedre balance mellem privat- og arbejdslivet.

    

   Mette Møller Simonsen

   Mette Møller Simonsen

   CEO

   Telefon: +45 24 86 46 46
   E-mail: mette@timework.dk

   Visionpeople logo

   Om VisionPeople

   VisionPeople Consulting er førende inden for udvikling og implementering af Business Central med integrationer til webshops, mobile løsninger, tidsregistreringsløsninger, Office 365, Apps og andre Microsoft-produkter – og gerne i form af en Cloudløsning.

   Vi er en 20-årig, velrenommeret virksomhed med medarbejdere, der har årelang erfaring og en positiv profilering i markedet.

   Ledelsen er en synlig og aktiv del af dagligdagen, og vi lægger vægt på en åben, direkte og god kommunikation. Vejen til realisering af nye forretningsideer og produkter er derfor meget kort. Din personlige kompetenceudvikling og nysgerrighed omkring nye teknologier er en selvfølge.

   Læs mere om VisionPeople på deres website her