Search og Headhunting

At håndplukke er en kunst.

TimeWork bruger i udpræget grad eget netværk baseret på search og headhunting, og kan af den vej bringe kandidater i spil, som ikke aktivt selv ville søge jobbet.

I en rekrutteringsproces er det vigtige for virksomheden at få kontakt med relevante kandidater, også de som er ”passivt jobsøgende”, men gerne vil se på deres muligheder uden selv at være opsøgende. TimeWork hjælper jer til kontakt med de rigtige folk, som I ellers ikke ville møde.

Som illustration giver denne research et godt indblik i, hvor mange passive kandidater I aldrig får kontakt med via en annonce:

60% af de potentielle kandidater er passive, mens 25% er aktivt jobsøgende – kilde LinkedIn.

60% af IT kandidaterne søger ikke selv – hvad skal der til?

De fleste undervurderer markedet af passive, men interesserede kandidater, som ikke søger selv. Vi kender mange af disse kandidater, og vi ved fra statistikker og erfaring, at disse vægter deres netværk højt, når de skal vurdere et nyt job. Derfor har vi taletid hos dem, som mange normalt ikke vil få kontakt med i en rekrutteringsproces. Og vi kan let få anbefalinger på nye talenter og mulige nye dygtige kandidater fra dem, vi allerede kender. Tillid, fortrolighed og høj integritet er vigtige parametre, for at gøre folk trygge i sådan en proces.

Hvis I gerne vil have et bredere udsnit af de passivt interesserede kandidater, som vi har opbygget langvarige relationer til, tager vi dialogen med jer – for og imod – og giver gode eksempler på, hvad vi mener der skal gøres, ud fra hvad vi hører og ser hos jer.

En del af de mennesker vi bringer videre i nye jobs, har vi forinden coachet og karriererådgivet, og ved derfor, hvad der skal til for, at de vil skifte job, samt hvad der driver dem og motiverer dem. Med et meget stort kendskab til hver enkelt, kan vi effektivt matche den rigtige kandidat til en given virksomhed, til glæde for begge parter.

TimeWorks rekrutteringsmodel giver dig adgang til de passive kandidater

Med TimeWorks rekrutteringsmodel, får du mulighed for at møde et repræsentativt udsnit af dem, som er aktuelle på markedet for et givent job, hvad enten de er aktivt søgende eller har tilkendegivet, at de kun er interesserede, hvis det helt rigtige viser sig.

Alle vores henvendelser til kandidater foregår under fuld diskretion, når vi laver search og headhunting, og vi møder dem på deres ”banehalvdel”, forstået på den måde, at vi ikke forsøger at få dem til at passe ind i et givent job, men tager udgangspunkt i deres ønsker og forventninger til karrieren. På den måde har kandidaterne en reel sparring med os. Det sikrer også, at din virksomhed ”sælges” på den rigtige måde overfor målgruppen, og at kandidaterne bliver behandlet ordentligt og med respekt for deres faglighed.

Der skal komme et tilbud, som tager dem til deres næste niveau. Det er her vi kommer ind i billedet, for at hjælpe jer med, hvad det skal indeholde, og hvor kandidaten i så fald sandsynligvis skal findes. Når vi kender jer godt nok til at kunne formidle dette, kan vi gå til de kandidater vi kender og starte vores proces.

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

CEO

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Henning Therkelsen

Henning Therkelsen

Partner

Telefon: +45 28 97 69 22
E-mail: henning@timework.dk

Lisbeth Rokkedahl Hvid

Lisbeth Rokkedahl Hvid

Research Consultant

Telefon: +45 29 81 02 38
E-mail: lisbeth@timework.dk