Testmanager til Deloittes afdeling for Systems Engineering

Har du erfaring indenfor teststyring og kvalitetssikring, og har du en solid forståelse af agile-metoder? Er du klar til at påtage dig en helt central rolle i større transformationsprojekter? Kan du rådgive vores kunder indenfor testautomatisering og kvalitetssikring samt lede implementeringen af robuste automatiseringsrammer? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er det måske dig vi leder efter!

Vi søger eksperter indenfor teststyring med fokus på etablering og drift af testteams til større agile it-projekter samt implementering af effektive testautomatiseringsstrukturer hos vores kunder i den offentlige og den finansielle sektor samt i transportbranchen. Du har interesse i at arbejde i teams med henblik på at skabe innovative løsninger sammen med vores kunder, mens du hele tiden lærer og udvikler dine færdigheder.

Du bliver en integreret del af Deloitte Consultings voksende fællesskab af specialister, der samarbejder med erfarne konsulenter på tværs af hele Systems Engineerings fagområde. Fællesskabet inkluderer både agile-specialister softwareudviklere, arkitekter og projektledere. Du bliver en del af en virksomhed, der løbende tilbyder spændende og meningsfulde projekter, og du får således dagligt mulighed for at udfordre din faglighed og udvikle dig gennem arbejdet.

Spændende opgaver venter forude

Som testmanager i Systems Engineering får du rig mulighed for at bruge din viden og ekspertise indenfor testautomatisering og kvalitetssikring til at levere løsninger af høj kvalitet til vores kunder. I din nye rolle vil du have mange spændende arbejdsopgaver, herunder:

 • Assistere vores kunder med planlægning og eksekvering af teststrategier, der varierer fra såvel tilpasning og justering af teststrategien samt end-to-end implementering, herunder også den risikobaserede testtilgang
 • Ledelse af vores innovative testteams, der ofte involverer adskillige leverandører og teknologier
 • Rådgivning af vores kunder om forbedring af testprocesser og hjælp til vores kunder med at levere produkter af høj kvalitet med fokus på hastighed og smidighed
 • Praktisk teststyring, planlægning af fuldkomne tests sammen med relevante teams, udarbejdelse af testplaner og testrapporter samt levering af teststrategier
 • Udarbejdelse af testautomatiseringsstrategier og styring af etableringen af testautomatiseringsstrukturer
 • Facilitering af workshops om tilgangen til testning og den risikobaseret testtilgang
 • Salg og forretningsudvikling indenfor test og kvalitetssikring gennem aktiviteter som udarbejdelse af kundepræsentationer og afholdelse af salgsmøder
 • Formidling af den nyeste viden indenfor test og kvalitetssikring i Deloittes Quality Engineering-fællesskab samt bidrag til den løbende udvikling af Deloittes egne arbejdsmetoder indenfor netop test og kvalitetssikring.

Du har følgende færdigheder og erfaring

Vi forestiller os, at du har en konsulents mindset og tilgang, at du brænder for kvalitet, og at du har en solid forståelse af komplekse it-programmer. Derudover ser vi gerne, at du har erfaring indenfor interessentstyring, og at du er en teamleder. Vi leder efter en kandidat, der har følgende færdigheder og erfaring:

 • Kandidatgrad eller anden videregående uddannelse (ph.d., MBA mv.) indenfor et relevant fagområde
 • Relevante certificeringer indenfor teststyring, såsom ISTQB Foundation, ISTQB Advanced Test Manager eller TMAP
 • Erfaring indenfor teststyring eller testarkitektur
 • Erfaring med at arbejde i en agil arbejdskultur, hvor tværfagligt samarbejde er normen
 • Solid forståelse af testmetoder, estimeringsmodeller og evnen til effektivt at anvende relevante testværktøjer
 • Evnen til at definere teststrategien for større projekter, samtidig med at du sikrer både dokumentation af og gennemsigtighed i krav i samtlige stadier af systemudviklingen
 • Evnen til at forstå indsigter og data fra tests, udarbejde præcise statusrapporter og effektivt og forståeligt præsentere disse for ledelsen
 • Evnen til at identificere og mindske såvel risici som problemer, der opstår løbende
 • Du er dygtig til engelsk både i skrift og tale. Hvis du ikke taler flydende dansk, er det et krav, at du som minimum har bestået Prøve i Dansk 3 (PD3)
 • Du har retten til at både bo og arbejde i Danmark.

Din udvikling

I Deloitte lægger vi stor vægt på din udvikling. Derfor har vi med vores faglige udviklingsplaner løbende fokus på at hjælpe vores medarbejdere på alle niveauer i deres karriere med at identificere og bruge deres styrker til at levere det bedste. Vi mener, at der altid er plads til læring og udvikling. Dette gælder for alle, lige fra studentermedhjælpere til ledende medarbejdere. Udover den praktiske erfaring fra arbejdet i en dynamisk branche tilbyder Deloitte mange muligheder, der har til formål at skærpe dine kompetencer. Vi tilbyder alt fra mindre læringsoplevelser på jobbet til formelle udviklingsprogrammer på Deloitte University samt en række andre muligheder, der gør, at Deloittes medarbejdere fortsætter med at vokse gennem hele deres karriere.

 

 

Henning Therkelsen

Henning Therkelsen

Partner

Telefon: +45  28 97 69 22
E-mail: henning@timework.dk

Deloitte Logo

Fordele

I Deloitte ved vi, at fantastiske mennesker er lig med en fantastisk organisation. Vi værdsætter vores medarbejdere meget og tilbyder derfor alle vores medarbejdere en bred vifte af fordele. 

Kulturen i Deloitte

Vores positive og støttende kultur støtter vores medarbejdere i at gøre deres bedste hver dag. Vi fejrer enkeltpersoner ved at anerkende deres unikke egenskaber og tilbyder fleksibilitet til at træffe daglige valg, der skaber sunde, fokuserede, selvsikre og opmærksomme medarbejdere. Vi tilbyder trivselsprogrammer og er løbende på udkig efter nye måder at opretholde en kultur, hvori vores medarbejdere udmærker sig positivt og lever et sundt og lykkeligt liv. 

En forskel, der betyder noget

Deloitte styres af et helt centralt formål: at gøre en forskel, der betyder noget. Dette formål definerer, hvem vi er, og efterleves i vores relationer med såvel vores kunder som vores medarbejdere og samfundet. Vi tror på, at erhvervslivet har et ansvar for at inspirere og transformere. Vi fokuserer på uddannelse, udvikling og lederskab i kampen for at opnå en positiv social indvirkning i vores samfund.

Læs mere om Deloitte her