Test & Quality Managers

Vil du arbejde intenst med test og kvalitet i et ambitiøst SAFe setup? Kan du sætte agile teams på sporet af best practice for kvalitetssikring og -kontrol og dermed sikre pengeinstitutterne it-løsninger i endnu højere kvalitet?

Vil du arbejde intenst med test og kvalitet i et ambitiøst SAFe setup? Kan du sætte agile teams på sporet af best practice for kvalitetssikring og -kontrol og dermed sikre pengeinstitutterne it-løsninger i endnu højere kvalitet? Så er det dig, vi søger til en af stillingerne som Test & quality assurance manager i BEC.  

 

Du skal være med til at udbygge et stærkt og professionelt test setup 

Som Test & quality manager skal du arbejde med test & quality management på ART-niveau, hvor du sikrer, at agile teams og det agile release train (ART’en) efterlever den organisatoriske teststrategi i BEC. Du skal være med til at definere og udvikle test- og kvalitetssikringsmetoder, der skaber værdi for de agile teams og BEC’s kunder og deltage i aktiviteter før, under og efter PI plannings. Du kan glæde dig til en spændende og alsidig hverdag, hvor du samarbejder tæt med ART-management, scrum masters, de agile teams og de øvrige medarbejdere i Test & Quality Assurance.

 

Du skal bl.a. arbejde med at: 

 • beskrive ART’ens teststrategi samt vision og strategi for kvalitetssikring, test, built-in-quality og compliance
 • koordinere kvalitetssikring og -kontrol på tværs af teams i ART’en og på tværs af ART’er
 • bidrage til planlægning og koordinering af kvalitetsaktiviteter, herunder valg af testtyper
 • eksperimentere med, definere og udvikle BEC’s best practice for kvalitetssikring og test samt udbrede viden om og være med til at implementere testdesignteknikker, produktrisikoanalyser (PRA), automatiseret test og non-funktionelle test
 • træne, coache og auditere de enkelte agile teams, så de bliver endnu stærkere inden for test og kvalitetssikring
 • deltage i PI pre-planning, PI planning og PI post-planning aktiviteter
 • håndtere testrelaterede risici på ART-niveau.

  Hvem er du?  

  Du skaber resultater, fordi du altid har øjnene rettet mod kundernes behov, og fordi du er målrettet. Dit gode humør og engagerede og positive indstilling betyder, at det er nemt for dig at agere på strategisk og taktisk niveau og opbygge et værdifuldt samarbejde med dine mange samarbejdspartnere. Det falder dig let at tænke helhedsorienteret og på tværs af forretningen, og derfor er du god til at udtænke og formulere strategier og koncepter.  
   

  Vi forventer, at du: 

  • har en stærk teknisk baggrund og meget gerne kendskab til implementering af automatiseret test
  • har +5 års erfaring som test manager i store og komplekse agile projekter
  • er certificeret i ISTQB Test Foundation og gerne som ISTQB Advanced test manager/Advanced test analyst/Certified Agile Tester
  • er certificeret i Leading SAFe eller anden skaleret agil praksis
  • har erfaring med undervisning og trives med at være mentor for testere, team og test managers
  • har erfaring inden for bank og finans
  • kommunikerer enkelt og klart på dansk og engelsk i skrift og tale.

  Det er en fordel, hvis du har kendskab til Core Banking og/eller Payments & Cards, Capital Markets – Risk & Data samt Credit Risk & IT Finance.

  En særlig arbejdsplads 

  I Test & Quality Assurance Leadership er vi 14 kolleger, der alle er certificeret inden for ISTQB. Alle er i det daglige tilknyttet en ART, men vi har fokus på at løfte i flok, hjælpe hinanden samt sparre og udveksle erfaringer. Vi har et rigtig godt arbejdsklima, hvor vi har fokus på faglighed og kundernes behov. Omgangstonen er uformel, og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

  Henning Therkelsen

  Henning Therkelsen

  Partner

  Telefon: +45  28 97 69 22 E-mail: henning@timework.dk

  Om BEC

  BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. Vi er 900+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

  Læs om BEC på deres website her