Topdanmark søger Technical Hardware Supporter

 • Vil du være med til at supportere og videreudvikle os på support og HW-leverancer?
 • Vil du være en del af et teknisk team, som sikrer styring og krav til vores installationer?
 • Kan du lide at hjælpe til bedre løsninger eller optimering af eksisterende løsninger?
 • Kan du se værdien i hurtig sparring med både ledere og kollegaer, hvor I samarbejder om opgaverne?

I Topdanmark har vi et stærkt fokus på at automatisere og effektivisere vores processer så meget som muligt, og er i disse år i en rivende udvikling. Det gør at det aldrig bliver kedeligt, og man har mulighed for at udvikle sig, og forbedre både sig selv og vores løsninger.

Til at hjælpe os, søger vi en dygtig teknisk og service minded 2. level supporter til vores Hardware Technical Delivery team som er en del af IT-operation i Topdanmark.    

Hvem er vi?

Vores team er ”Technical Delivery teamet” i IT-Operation, og vi er 3 dygtige og engagerede kollegaer. Vi er 1 ud af 4 teams på i alt 17 tekniske kollegaer, som arbejder sammen på tværs af området, da vores løsninger hænger sammen.

Vi har det sjovt, vi har høj grad af selvbestemmelse, og vi brænder for vores opgaver, og at sørge for at vores 3000 kollegaer har udstyr der fungerer. Vi hjælper med at få alles hverdag til at fungere teknologisk optimalt på tværs af forskelligt HW-udstyr, fra mobiler, printere, møderumsudstyr, PC, labtops mv.

Opgaverne er meget varierende i teamet, vi er back office for vores service Desk, og benytter i høj grad ServiceNow til opsamling og prioritering af incidents, men også arbejder på højt prioriterede projekter. Dertil kommer løbende optimering af vores processer mod mere og bedre automatisering.

Som kollegaer er vi entusiastiske, kvalitetsbevidste og teknisk begavede.

Arbejdsopgaverne:

Helt grundlæggende handler vores job om at skabe den bedste service på de tjenester vi udbyder i Topdanmark. Vi er meget åbne for nye ideer, så vi håber, at du kan være med til at bidrage til yderligere udvikling, som Topdanmark kan få gavn af.

I Teamet arbejder med blandede løsninger for slutbrugere herunder klargøring og vedligehold af IT udstyr, VIP support, Løbende support af mødelokaler, Asset management, samt diverse administrative- og automatiseringsopgaver, for at effektivisere vores service.

Vi udvikler, implementerer og introducerer nye måder at arbejde på.

Vores primære opgaver er at:

 • Deltage i incidentprocessen, der er højt prioriteret og derfor har høj fokus
 • Arbejde med hardware, både opsætning og løbende support
 • Support på IT-opsætninger i mødelokaler
 • Arbejde i O365 admin portal, med opgaver både i Intune og Teams
 • Arbejde tæt sammen med resten af IT-Operations, IT-sikkerhed, Kommunikation med flere
 • Teknisk assistance til større events

Vores primære værktøjer til at styre, prioritere og automatisere vores arbejde er:

ServiceNow, Intune, Autopilot, O365, TeamsRoomSystem

Hvem er du?

Du har en teknisk profil, der trives med at have stort selvstændigt ansvar. Du venter ikke på, at andre sætter dig i gang. Du ser et muligt problem, du handler, og du følger sagen helt til dørs.

 Som del af IT-Operations-teamet arbejder du hands-on. Derudover er det vigtigt, at du kan lide at hjælpe andre, og at du kan gøre det med evne for at formidle det tekniske stof på en forståelig måde og med godt humør, da vi også gerne vil have en kvik bemærkning ind i mellem.

 Du har erfaring med følgende eller lignende opgaver og værktøjer:

 • Incidenthåndtering og support til brugere
 • Klargøring, opsætning og fejlfinding på diverse HW-produkter
 • En IT-orienteret uddannelse eller nogle års erfaring med at arbejde med tekniske support opgaver
 • Kendskab til O365 admin portalen, Intune hardware styring, TeamsRoomSystem devices
 • Kendskab til Asset management i ServiceNow
 • Planlægning og opgavestyring ifm. projekter
 • Håndtering ad hoc administrative opgaver
 • God til dansk og engelsk skriftligt og mundtligt

Hvis du også er motiveret af at arbejde i en virksomhed, hvor medarbejdernes udvikling og efteruddannelse er højt prioriteret, så kan du få den fulde pakke lige her.

 

 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om Topdanmark

En arbejdsplads med trivsel

Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it
ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.

Topdanmark har ca. 2.450 medarbejdere fordelt over hele landet, og det er vigtigt for os at være en attraktiv arbejdsplads med et fagligt stimulerende miljø og sund trivsel. Vi arbejder hele tiden på at styrke arbejdsglæden for vores medarbejdere og har bl.a. sund kantineordning, gratis frugt, kunst-, vin- og foredragsforeninger, mulighed for fleksible arbejdstider, sundhedsordning og sportsklubber. 

Vi måler jævnligt på trivslen blandt alle medarbejdere. Resultaterne er gode og vidner om, at vores medarbejdere er glade for deres arbejdsliv. 

Læs mere om Topdanmark på deres website her