Specialist i applikationsdrift til central betalingsinfrastruktur

Vil du være med til at drifte og forvalte Danmarks vigtigste betalingsinfrastruktur?

Vil du være med til drifte og forvalte Danmarks vigtigste betalingsinfrastruktur? 

BEC er ansvarlig for kritiske applikationer i Danmarks Nationalbanks infrastruktur. Vi brænder for det, vi laver, og forstår vigtigheden af at skulle håndtere Danmarks vigtigste realtids betalingsinfrastruktur samt systemet til håndtering af pengepolitiske instrumenter. 

Der er tale om et ambitiøst og teknologisk komplekst system, som naturligvis har meget høje krav til sikkerhed, robusthed og stabilitet.

Hvem er vi?

Vi har ansvaret for rådgivning, drift og videreudvikling af infrastrukturplatformen for Nationalbankens porteføljestyrings- og centralbanksystemer. Derudover har vi ansvaret for management af en række Shared IT-services, som Nationalbankens services er afhængige af. 

I afdelingen er vi 20 medarbejdere med forskellige roller, som arbejder med Enterprise IT-drift og infrastruktur. Vi har alle stor respekt for det at arbejde direkte for og tæt sammen med Danmarks Nationalbank, da det giver nogle unikke muligheder for indsigt. Vi er rigtig gode til at passe på hinanden og hjælpe hinanden både fagligt og menneskeligt, og vi udviser stor rummelighed, trods travlhed. 

Vi har høje forventninger, og du har høje ambitioner, når det kommer til optimal drift og automatisering.

Hvad får du?

I dette job sætter du dine stærke faglige og personlige kompetencer i spil på et system, der har en helt central betydning for det danske samfund.  

Som specialist i applikationsdrift er du en del af et solidt kompetent team, hvor du er med til at sikre en stabil drift, således at releases og patches kan implementeres effektivt og uden driftsforstyrrelser. Du er også med til at sikre at afdelingen lever op til de servicemål, der er aftalt med Danmarks Nationalbank, ligesom du kommer med forslag til effektiviseringer og automatisering inden for dine arbejdsområder. Dine vigtigste samarbejdspartnere bliver, udover dine kolleger i afdelingen, medarbejdere i Danmarks Nationalbank og vores underleverandører.

Der er fokus på løbende udvikling både fagligt og personligt. 

Opgaverne omfatter:

 • Rådgiver og udfører automatisering
 • Optimering af tekniske løsninger, værktøjer og processer
 • Nye integrationer baseret på Cloud teknologi (Azure, Amazon mv.)
 • Levering af stabil drift og support på platformen
 • Indgå i daglig hands-on arbejde i forbindelse med håndtering af incidents, changes/releases, service requests mv.
 • Automatisere build & deploy af serverbaserede applikationer
 • Integrere webservices 

Du kommer til at arbejde på en platform, som består af bl.a.:

Linux, Oracle, IBM WebSphere MQ, IBM WebSphere Message Broker/IIB, Jboss, Jenkins, Opswise, Tomcat på Linux, diverse sikkerheds- og systemmanagement discipliner og tools. Dertil kommer Cloud teknologier ift. integrationer.

 Herudover får du mulighed for: 

 • At arbejde med Configuration Management som SVN, Git, Gerrit og Jenkins
 • At arbejde med ITIL
 • At arbejde med Application Lifecycle Management
 • At arbejde både på engelsk og dansk 

Hvem er du?

Du kan lide at arbejde selvstændigt og med høj ansvarlighed, og du sætter en ære i at levere høj kvalitet, der lever op til kundens forventninger. Du trives med at rådgive og bidrage med ekspertviden og ny teknologi, ligesom du bidrager og kan lide at arbejde med aftalte processer og procedurer. Det er vigtigt for dig at kunne arbejde struktureret, og du forstår værdien af god dokumentation. Du ser det som en fordel at have gode og stærke samarbejdsrelationer med dine interessenter, som du er vant til at vedligeholde på et fagligt højt niveau, og du forstår, når jobbet kræver det, at tilpasse dig de forandringer, der opstår i en omskiftelig hverdag. 

 

Mette Simonsen

Mette Simonsen

CEO

Telefon: +45  24 86 46 46 E-mail: mette@timework.dk

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Læs om BEC på deres website her