Softwareudvikler til agilt team

Er du analytisk, nysgerrig og teknologiinteresseret? Har du arbejdet som softwareudvikler, og kan du lide at arbejde i et agilt udviklingsmiljø? Er du interesseret i at få indflydelse på arkitektur, design og udvikling af ny funktionalitet?  Så skal du til Formpipe!

Vi er
Formpipe er et softwarehus, der udvikler egne produkter. Vi har en rigtig god størrelse – synes vi selv. Vi er store nok til, at du har mulighed for, at udvikle dig, og vi er små nok til, at der er kort vej fra tanke til handling. Du kommer til at arbejde med vores egenudviklede softwareprodukt, TAP, som bruges til digitalisering af arbejdsgange og selvbetjeningsløsninger.

Vi er i gang med teknologisk fornyelse fra SOA til Microservices, hvor vi løbende udskifter og fornyer de teknologier, der understøtter TAP samtidig med, at vi er godt i gang med en omstilling til agil udvikling med fokus på samarbejde, vidensdeling og continuous integration samt -delivery. Du kan blive en del af den spændende proces og får mulighed for at deltage i mange forskelligartede opgaver. Du kan få næsten lige så meget ansvar, som du har lyst til at påtage dig, og du må gerne skubbe på og drive vores agile udvikling til større modenhed.

Du er
Vi forventer, at du har en it-relevant uddannelse som f.eks. datalog, cand.it, ingeniør, datamatiker eller lignende. Du har nogle års erfaring med C# softwareudvikling på .NET platformen – helst fra entreprisesystemer af en vis kompleksitet inkl. integrationer med mange tredjepartsystemer. Det er et stort plus, hvis du har erfaring med continuous integration/delivery og DevOps tankegangen.

Du kan lide at sætte dig ind i teknisk komplekse problemstillinger, og grave dig ned i den nuværende arkitektur og kode for at skabe dig et overblik og bidrage til at forbedre produktet. Du har et godt drive og er god til at skabe relationer, du har et godt humør og du er en teamplayer. Helt grundlæggende kan du lide at kode og levere kvalitetssoftware sammen med dit team.

Dine arbejdsopgaver:

 •          Deltage i Scrum-aktiviteter såsom sprint planlægning, Daily Scrum og refinements
 •       Nyudvikling og vedligeholdelse af det eksisterende produkt
 •       Kvalitetssikring (eksempelvis unittest, review og sparring af design og kode)
 •       Løbende deltage i forbedring af kvaliteten af software, processer og værktøjer

Teknologier og værktøjer du kommer til at arbejde med

 •      .NET og .NET Core
 •        Automatiseret test både på UI og Backend
 •        Entity Framework og Entity Framework Core
 •        MS SQL server
 •        WCF services og REST baserede microservices
 •        Frontend frameworks som fx Angular
 •        Development operations
 •        RabbitMQ
 •        Windows Workflow Foundation

Hos os
…får du en spændende og varieret arbejdsdag med gode muligheder for at præge dine opgaver sammen med dit team. Der er en fri omgangstone i afdelingen og et rigtig godt sammenhold. Vi arbejder i dag i tre SCRUM-teams, og på tværs af de tre teams er der etableret et product owner-forum. Vi lægger stor vægt på værdien af samarbejde både i de enkelte teams og på tværs. Vi er i alt 28 medarbejdere (udviklere, arkitekter, testere, supportere og off-shore-udviklere) og en god blanding af forskellige personligheder, som gør at vi kan dække mange facetter af softwareudvikling, men også at alle på en god og inspirerende måde kan bidrage med deres forskelligheder i det daglige arbejdsliv.

Vi vægter videreuddannelse højt – men endnu mere at du selv har indflydelse på, hvor du vil bevæge dig hen.

Vi tilbyder en god lønpakke med pension og sundhedsforsikring, vi har et tip-top fitnessrum i kælderen og så har vi en meget aktiv medarbejderforening. Vi laver en masse forskellige ting sammen – herunder fester, biografture og selvfølgelig fredagsbar.

Yderligere information
Hovedparten af vores kunder er offentlige danske virksomheder, så du skal kunne tale og skrive dansk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”. Endvidere er vores off-shore partner engelsktalende, så derfor skal du beherske engelsk flydende i skrift og tale. 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

 

FormPipe logo

Om Formpipe

Formpipe Software A/S leverer it-systemer, der automatiserer, digitaliserer og effektiviserer arbejdsgange i offentlige og private organisationer. Formpipes systemer er kendetegnet af høj brugervenlighed og udpræget konfigurérbarhed i både kerneløsningerne og i tilhørende moduler. Det giver smidige produkter, der løbende følger med tiden og med ændrede krav fra omverdenen

Læs om Formpipe på deres website her