Software Specialist - rådgiver til SKI's leverandører og kunder

Brænder du for rådgivning om softwarelicenser? Og kunne du tænke dig at være med til at videreudvikle vores fleksible softwareaftale til det offentlige? Så er det måske dig, vi søger til stillingen som konsulent til vores softwareteam i SKI. 

Kort introduktion

Du vil blive en del af et lille solidt team i SKI. Teamet skal understøtte og videreudvikle vores centrale dynamiske softwareaftale. Du bliver en vigtig del af den rådgivning, som SKI skal levere til de offentlige kunder. Udover kunderådgivning om software (særlig standardsoftware), skal teamet også levere rådgivning om udbuddet, brugen af aftalen og ikke mindst vejledning til de leverandører, som er en del af aftalen. Rådgivningen vedrører alle typer af software, men der er et fokus på de producenter vores kunder benytter mest. Du kender produkter fra f.eks.: Citrix, WMWare, IBM, Oracle, SAP, SAS m.fl.

Dine primære arbejdsopgaver består i:

 • Proaktiv rådgivning af kunder ang. softwareanskaffelser og brugen af SKI’s softwareaftaler
 • Kundemøder (SKI har kunder over hele Danmark)
 • Dialog med nuværende og kommende SKI-leverandører på softwareområdet
 • Være den interne licensspecialist
 • Videreudvikling af SKI-aftaler for software
 • At bidrage til videreudvikling af SKI’s softwareteam. 

Kort beskrivelse af dagligdagen i SKI

Din base vil være i Montagehallen i Valby. Du vil hver dag være i kontakt med mange af de SKI-kunder, som benytter softwareaftalerne. Den rådgivning og vejledning, du bidrager med, kan være på telefon, som virtuelt møde eller ude hos kunderne. Du kan derfor forvente, at meget af din tid bliver brugt med kunderne. Det samme er gældende for leverandører, som også skal have vejledning og hjælp til disse.

Du vil være en del af et mindre tværgående team, hvor der samarbejdes tæt om opgaverne, og hvor alle skal bidrage til teamets succes – succes med at sikre de offentlige kunder de bedste softwareindkøb.

Dine faglige og personlige kompetencer omfatter, at du:

 • Synes at arbejdet med software og rådgivning er spændende
 • Har erfaring med software, enten som indkøber eller som sælger/rådgiver
 • Er en god formidler/rådgiver
 • Er specialist på softwareaftale- og licensområdet
 • Er teamplayer – du er god til at bringe dine evner i spil i samarbejde med andre
 • Med fordel har kendskab til indkøb af software i det offentlige
 • Er udadvendt, opsøgende og formidlende i din rådgivning 

Din baggrund kan både være fra en privat eller offentlig virksomhed som benytter licenser. Den kan også være fra en rådgiver eller forhandler. Det vigtigste er, at du at et bredt kendskab til styring og brug af licenser og kan lide at formidle og dele din viden.

 

 

Mette Simonsen

Mette Simonsen

CEO

Telefon: +45  24 86 46 46                              E-mail: mette@timework.dk

 

Om SKI

SKI hjælper den offentlige sektor med at købe effektivt og professionelt ind. Det gør vi ved at lave indkøbsaftaler på tværs af hele den offentlige sektor for på den måde at opnå større besparelser og bedre aftale vilkår. På den måde undgår den offentlige organisation –  fx kommuner, ministerier eller regioner – at investere ressourcer i den lange og ofte komplicerede proces, det er at udforme og gennemføre et udbud, der skal resultere i en indkøbsaftale. ​Du får 130 meget erfarne og engageret kolleger, som alle sidder i vores nye lokaler i Valby. Vores virksomhed kendetegnes ved at være en moderne arbejdsplads med højt til loftet, og vi lægger stor vægt på en uformel omgangstone, humor og gensidig respekt. Derudover bliver du mødt med store forventninger og klare mål, som støttes op af relevant personlig og faglig sparring – også uden for dit eget team. Vi lægger stor vægt på at tage godt imod dig, og der er masser af hjælp at hente både hos dine kolleger og hos din buddy, som vil følge dig de første tre måneder – både i forhold til det faglige og det sociale.

Læs mere om SKI her.