Software Security Specialist

Vil du være en del af vores agile software teams og have ansvar for at integrere solide og sikre udviklingsprocesser og –metoder?

Vil du være en del af vores agile software teams og have ansvar for at integrere solide og sikre udviklingsprocesser og –metoder?

Santander Consumer Bank er en del af Europas største finanskoncern og er i gang med en rivende udvikling på det danske marked. Vi tilbyder en stilling i et spændende og udfordrende miljø med gode og dygtige kolleger. Der er tale om et job, der giver dig god mulighed for faglig og personlig udvikling i en dynamisk virksomhed.  

Jobbet

Som Software Security Specialist vil du være en del af vores agile software teams og have ansvar for at integrere solide og sikre udviklingsprocesser og –metoder. Du arbejder direkte med at forbedre vores udviklingskvalitet ved at ændre eller tilføje værktøjer, processer og organisationskultur samt at inkludere sikkerhedsaspekter tidligt i udviklingslivscyklus. 

Du får mulighed for at arbejde i et stærkt team med agilt mindset og højt flow der leverer højprofilerede produkter med stor indflydelse på organisationens succes. Du vil dagligt arbejde sammen med udviklere, arkitekter, Product Owner, Scrum Master, forretningen samt vores nordiske IT Operations og Cyber Security teams. 

Mindre rejseaktivitet må forventes (ca. 1-3 gange pr. kvartal) for at mødes med holdet, deltage i workshops, udføre demoer og træning osv.

Dine opgaver bliver blandt andet:

 • At implementere sikkerhedskultur i vores agile udviklingsprocesser (eks. secure software design patterns og ”Security by default”) og drive implementeringen af SAST, DAST og OSVM i et Continuous Delivery setup
 • At være opdateret på firmaets sikkerhedspolitikker, der har indflydelse på udviklingsprocesser, deltage aktivt i implementeringen og sikre at de overholdes
 • At organisere nødvendige audits, sikkerhedstests og code reviews – både udført af dig og ved hjælpe af 3. part
 • At udføre statusrapportering og praktiske opgaver omkring sikkerhedsgodkendelse af software leverancer.

Dine kvalifikationer

Faglige:

 • Du har en uddannelse og erfaring, der kombinerer den tekniske, sikkerhedsmæssige og forretningsmæssige forståelse
 • Du har minimum 5 års erfaring fra en lignende rolle og gerne erfaring med sikkerhed i hybrid og cloud løsninger
 • Har du 3+ års erfaring med softwareudvikling er dette en klar fordel
 • Du har erfaring med applikationssikkerhed og solid viden om SDLC fra design, test, implementering til postproduktion og de forskellige risici, der er forbundet med hvert trin (nøgleord: Continuous Delivery og Deployment, DevSecOps, automatisering)
 • Du har evnen til at forstå detaljerede tekniske procedurer, sikkerhedsprincipper, software arkitektur, værktøjer og processer, herunder sikkerhedsrisiko og forskellige typer sikkerhedstests.

Personlige:

 • Du er en ansvarlig og fleksibel person, der elsker at arbejde og lykkedes som et team
 • Du får tingene gjort – og leverer altid løsninger af høj kvalitet
 • Du kommer let til ny viden og kan godt lide at løse problemer
 • Du er arbejdsom og i stand til at løse komplekse opgaver.

Hvad tilbyder vi:

Vi tilbyder et spændende job, i en stor og voksende finansvirksomhed, med ordnede arbejdsforhold, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Ydermere tilbydes du pensionsordning, sundhedssikring og et godt introduktionsforløb.

Henning Therkelsen

Henning Therkelsen

Partner

Telefon: +45 28 97 69 22
E-mail: henninng@timework.dk

Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan, 14.000 filialer og er repræsentereret i mere end 40 lande verden over.

I 2016 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. Euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. Euro. Et af de væsentligste forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. I Danmark er der godt 250 medarbejdere som bor på Stamholmen i Hvidovre.

Læs mere om Santander her