Serverspecialist med arkitektur kompetencer

Brænder du for at arbejde med serverdrift- og arkitektur, middleware og DevOps i et agilt miljø? Er du selvkørende og har samarbejde og høj service som en naturlig del af dit mindset? Har du erfaring med teknologier som PaaS, Linux, Openshift, Microservices, Jira, m.fl?  Så er du måske BEC’s nye serverspecialist i arkitekturområdet.    

Vi skal udvide vores ”Operation Distributed Platforms” team, som i dag består af 10 kollegaer. BEC søger derfor en kompetent og ansvarlig serverspecialist, som også kan og vil bidrage som infrastrukturarkitekt i projekter. Du får et spændende job, hvor et af dine fokusområder vil være at designe og drifte fremtidssikrede IT-løsninger af meget høj kvalitet til den danske finanssektor. 

Som serverspecialist i BEC deltager du i alle aspekter indenfor IT-arkitektur, såvel udvikling som implementering. Du vil få mulighed for at arbejde i et kompetent IT-fagligt miljø. Du vil være med til at drifte og forny BEC’s platforme i et agilt set-up inspireret af SAFe modellen, hvor du får lov til at bringe dit talent i spil i et veletableret full-service IT-hus.  

Udvikling af BEC´s automatiserede services  

Du bliver en del af området Arkitektur & Platforme, og kommer til at arbejde i vores team ”Operation Distributed Platforms”. Vores fokus er at være en stærk sparringspartner for interne interessenter, driftsleverandøren (JN Data) og 3. parts leverandører, og således levere stabile og driftssikre løsninger i tæt dialog med disse. 

Du får en udfordrende hverdag, hvor du deltager i videre- og nyudviklingen af BEC´s automatiserede services, der tilsammen sikrer høj kvalitet i releases.

Dertil kommer et solidt netværksteknisk fundament, også gerne i forhold til håndtering af certifikater, keystores og scripting til understøttelse af dagligdagen.

Vores integrationsplatform indeholder bla.: Java, Python, MQ, LDAP/AD

Vores infrastruktur er pt. baseret på: Linux, Windows samt middleware (WAS, JBoss, IIS, MQ, API Gateway, Netflix komponenter (Eureka, Zuul, …) og Appliance Boxes.

Vi er på vej til et skifte på vores integrationsplatform, som i fremtiden baseres på javaløsninger på PaaS med integration til Ping Identity, Ping Access i forbindelse med identity management. 

Primære arbejdsområder:

  • Infrastrukturprojekter ved implementering af fx 3 parts produkter

  • Eksisterende komponenter samt overgang til PaaS, containere og OpenShift
  • Infrastrukturprojekter ved implementering af fx 3 parts produkter
  • Opgradering og valg af komponenter

  • Automatiserede build, deploy og configuration services

  • Udviklingssupport af automatiserede integrationer

  • Dialog/afklaring om tekniske designs og implementering  

  • Design, konfiguration, test og fejlsøgning  

  • Drift og stabilisering af mange forskellige tredjeparts systemer.

Profil  

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for IT. Du har flere års relevant erfaring med infrastruktur og serverdrift samt arkitektur. Som person har du gode samarbejds- og kommunikationsevner og kan interagere professionelt og selvstændigt med interessenter og brugere, og er god til at sætte dig ind i deres behov gennem en analytisk og struktureret tilgang. Du er vant til at arbejde med mange typer opgaver på en gang, uden at du mister målet af syne. Det er vigtigt og naturligt for dig at tilegne dig ny viden inden for en bred palette af produkter og teknologier. Endelig er du flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.    

En særlig arbejdsplads 

Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver en del af et team, der har brug for netop dine faglige IT-kompetencer. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor du, som medarbejder, har mulighed for at netværke med kolleger uden for de vante rammer.  

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra Mobil- og Netbank over til en komplet Capital Markets-platform.

Vi er 700 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Læs om BEC på deres website her