Senior Test Manager til KMD

Brænder du for kvalitet og test? Har du lyst til at blive en del af et stærkt team, der leverer komplekse projekter til en ambitiøs kunde? Har du mod på at drive og selv udfordres på din faglige udvikling?

 KMD er en af de store spillere, når det gælder udvikling, vedligehold og drift af SAP-systemer. Vi er omkring 400 kompetente SAP-kollegaer, der arbejder med komplekse forretningssystemer til offentlige og private kunder. Vi har fokus på vidensdeling, opbygning af kompetencer og på at være på forkant med udviklingen inden for SAP og andre teknologier.

KMDs SAP Division er i hastig vækst, og vi har behov for at styrke vores ledelsesressourcer på kvalitets-, risiko- og testområdet. Vi søger derfor nu en Senior Test Manager, der kan bidrage til at udbygge divisionens styrke indenfor test af komplekse, forretningskritiske systemer baseret på SAP-teknologi.

Om jobbet

Du bliver en del af en afdeling i KMD, der leverer projekter og vedligeholdelse til en af KMDs offentlige kunder, og vil indgå i et team, der består af projektledere, test managers, delivery managers, applikationskonsulenter, testere og udviklere. Teamet har et tæt samarbejde med kunden og leverer ind til kundens opgaveportefølje. Du kommer primært til at arbejde fra KMDs kontor i Ballerup, men vil også få mulighed for at være on-site hos kunden. Du bliver en del af KMDs test og test manager community.

Din første opgave er under en stærk kundekontrakt, hvor både vi og kunden har store ambitioner til test. Du vil blive involveret i hele udviklings- og implementeringsforløb. Du vil rapportere til den leveranceansvarlige og programleder for programmet.

Dine ansvarsområder bliver blandt andet at:

 • Planlægge og følge op på test for at sikre, at planer, protokoller og rapporter mm. lever op til kundens og KMDs kvalitetskrav.
 • I tæt samarbejde med kunden og andre test managere sikre at de strategiske mål med test og kvalitetssikring nås.
 • Coache og undervise medlemmer i leveranceteamet, der har brug for mentoring og vejledning i metoder og processer.
 • Facilitere og gennemføre test- og risikoanalyser.

Om dig

Du søger personlig såvel som faglig udvikling, men har allerede erfaring med ledelse af kvalitet, test og leverancer. Du er vant til og ønsker at arbejde sammen med internationale og bredt sammensatte teams, og føler dig tryg ved at kommunikere og rapportere til såvel kundens repræsentanter som ledelsen.

Som person er du god til at sætte dig i kundens og brugernes sted. Du tilegner dig forretningsforståelse og indsigt i varierende kontekster. Du er klar til at sikre kvalitet ved at bygge bro mellem kundens og brugernes krav og de tekniske leverancer. Vores hverdag er dynamisk, og du tager medansvar for at vi kommer i mål til tiden. Du trives i et miljø, hvor det tætte samarbejde med kollegaer i teamet og andre afdelinger er i højsædet.

Vores mål er at levere høj kvalitet, men vi søger også at sætte et aftryk på området gennem publikationer, mentoring, indlæg på konferencer, samt som arrangør og repræsentant på SAP Inside Track, og det kunne være spændende om du har lyst til formidle vores erfaringer på testområdet.

Du taler og skriver flydende dansk, men som internationalt orienteret organisation med indisk offshore partner og en større afdeling i Polen skal du kunne bygge bro over kulturelle barrierer og tale og skrive flydende engelsk.

Du har erfaring med:

 • Implementering af teststrategi
 • Udarbejdelse af testplaner
 • Status- og fremdriftsrapportering
 • Testafslutningsrapportering
 • Ledelse af testteam og testforløb
 • At gennemføre test med korte deadlines
 • Komplekse back-end systemer
 • SAP er en fordel, men ikke et must

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Henning Therkelsen

Henning Therkelsen

Partner

Telefon: +45  28 97 69 22
E-mail: henning@timework.dk

KMD - An NEC Company

Om KMD

KMD er den største danske it-virksomhed, der udvikler og leverer software- og serviceløsninger til kommune-, stats- og erhvervssegmentet i Danmark samt udvalgte segmenter i Skandinavien.

KMD har over 1.500 danske og internationale kunder.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på godt 4,8 mia. kr. og har cirka 2.600 ansatte.

KMD er et datterselskab i den globale teknologikoncern NEC Corporation, der globalt beskæftiger mere end 100.000 medarbejdere.

Læs mere om KMD på deres website her