Topdanmark søger Senior Data Warehouse udvikler og løsningsarkitekt

Vil du være med til at udvikle effektive løsninger som skaber høj forretningsværdi i vores Liv Data Warehouse? 

Vil du være en del af en datadrevet virksomhed, hvor data er strategisk højt prioriteret? 

Vil du arbejde på en hybrid platform, som balancerer de klassiske datateknologier med de nyeste teknologier inden for Data Warehouse udvikling?

Topdanmark har samlet data- og analysekompetencer i et tværgående serviceområde, Økonomi og Data, med fokus på at gøre vores beslutningsprocesser endnu mere datadrevne og lettere for forretningen. 

Koncern Data Warehouse, som er en del af Økonomi og Data, består af 28 dygtige udviklere. Arbejdet foregår agilt i teams for at sikre en effektiv udvikling og vidensdeling.

For at gøre Topdanmark datadrevet i alle aspekter og bedst til Analytics i den finansielle branche, har vi opstartet et ambitiøst projekt med etablering af et Enterprise Data Warehouse på en moderne platform.

For at kunne gennemføre denne udvikling og efterfølgende drive og optimere platformen, søger vi en ny, dygtig kollega. 

Vi tilbyder

Du bliver del af en stærk Data Warehouse afdeling der består af 7 teams, der arbejder både teknisk og forretningsorienteret. Herudover har vi et tæt samarbejde i hele BI-, Data Lake- og Data Warehouse-området, som tæller hjælpsomme kollegaer, der er skarpe og kompetente sparringspartnere.

Teamet Liv DW, består af 5 friske og inspirerende kollegaer, med styrker på tværs af Data Warehouse udvikling og arkitektur. Vidensdeling og sparring er en stor del af dagligdagen, hvor vi også har plads til at have det sjovt, og ikke mindst har en dygtig, humoristisk og fagligt kompetent chef.  

Vi er en flad organisation, hvilket betyder stort råderum, og kort fra ide til handling. Vi har en uformel omgangstone og god humor.

I jobbet vil du tage medansvar for overblikket for Liv Data Warehouse , og sikre gode robuste løsninger

Vi arbejder med en tillidsbaseret ledelsesstil, og investerer i din fortsatte faglige og personlige udvikling.  

Om opgaverne

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige, og der vil være fokus på at udvikle, implementere løsninger og sikre løsningsarkitekturen, baseret på teknologistakken (MS SQL Server, SAS, DI studio, SAS base m.fl.). 

Vores udviklingsteams arbejder efter agil leverancemodel. Du kommer i første omgang til at arbejde med data i hele leverancekæden: 

 • Behovsafdækning
 • Løsningsarkitektur, analyse og design
 • Kravsspecifikation/afgrænsning
 • Kode
 • Test og Review

Herudover: 

 • Deltagelse i alle typer af opgaver fra nyudvikling af større projekter til ad hoc-opgaver
 • Koordinerende og rådgivende på udvikler-niveau f.eks. i rollen som lead på opgaver
 • Opfølgning på daglig drift af Data Warehouse
 • Aktiv deltagelse i udvikling og modernisering af Topdanmarks dataplatform 

Din baggrund 

Erfaring fra en lignende stilling vægtes højt, men din lyst og evner til at lære nyt kan meget vel erstatte faktisk erfaring. 

Du tilbyder 

 • Interesse i forretningens anvendelse af de løsninger, du laver 
 • Flere års erfaring med Data Warehouse udvikling, herunder ETL-arbejde, SQL, datamodellering, dimensional modellering, analyse og design
 • Erfaring fra en lignende stilling og branchekendskab inden for forsikring og pension er en fordel
 • Erfaring i opbygning af proceskæder og fejlhåndtering
 • Erfaring i opbygning af test og kvalitetssikring
 • Erfaring med udvikling og arkitektur på Data Warehouse, herunder SAS, SQL mv.
 • Erfaring med agil udvikling i teams
 • Nogen erfaring med ledelsesrapportering og visualiseringer
 • Analytisk og struktureret tilgang til opgaverne 
 • Åben og imødekommende natur
 • Gode kommunikationsevner på dansk – og gerne engelsk  

Desuden er du selvstændigt tænkende, men du er også en teamplayer som kan lide at sparre og videns dele med kollegaer. Du er i stand til at organisere eget arbejde, og er interesseret i at udvikle dig både fagligt og personligt. Du er interesseret i at lære nye teknologier og forretningsområder, og du arbejder resultatorienteret. Du kommer nok fra en komplekst reguleret virksomhed, med forståelse for finansielle og/eller forsikringsprincipper.

Lidt mere

Topdanmark har stærkt fokus på digitalisering og på at anvende fremtidens teknologi. Vi har indrettet vores organisation efter de agile principper med selvstyrende teams og et ledelsessystem, der understøtter dem.

 

 

 

 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om Topdanmark

En arbejdsplads med trivsel
Topdanmark har ca. 2.450 medarbejdere fordelt over hele landet, og det er vigtigt for os at være en attraktiv arbejdsplads med et fagligt stimulerende miljø og sund trivsel. Vi arbejder hele tiden på at styrke arbejdsglæden for vores medarbejdere og har bl.a. sund kantineordning, gratis frugt, kunst-, vin- og foredragsforeninger, mulighed for fleksible arbejdstider, sundhedsordning og sportsklubber. 

Vi måler jævnligt på trivslen blandt alle medarbejdere. Resultaterne er gode og vidner om, at vores medarbejdere er glade for deres arbejdsliv. 

Læs mere om Topdanmark på deres website her