Senior Cloud Advisor CCoE - FinOps

Vil du arbejde med Danmarks største virksomheder og deres Cloud miljøer?

Vil du guide og rådgive om Cloud-services og finde besparelser? 

Vil du arbejde med de dygtigste arkitekter, CIO’s, FinOps, DevOps og IT-beslutningstagere?

Vi får mange nye kunder, og vi ønsker os en dygtig kollega som Senior Cloud Advisor med en god arkitekturforståelse, herunder viden om FinOps, DevOps, data og store IT-miljøer, samt et godt øje på økonomi og optimering. 

Dine opgaver

Du vil bruge dine kompetencer inden for Cloudoptimering. Dit fokus vil være at bidrage med din ekspertviden, og du vil arbejde tæt sammen med vores Client Executives, hvor du bidrager med:

  • rådgivning, herunder fokus på økonomi
  • benchmark i forhold til best practice
  • konceptudvikling af vores værktøjer 

Dine opgaver vil være

  • afholde kvartalsmæssige workshops for vores kunder, hvor vores rapporteringsværktøj danner rammen for møderne. Rapporterne er bygget på en MS-BI løsning med python, power-BI, Azure.
  • afholde implementeringsmøder, hvor kunderne instrueres i at få anbefalingerne implementeret i praksis – vi skal sørge for, at det er mere end en konsulentrapport …
  • yde kundepleje ift. opfølgning på udfordringer, ønsker, behov osv.
  • opbygge tillid til kunderne, gennem kvalificeret rådgivning
  • bidrage til vores produktudviklingsteam ift. optimering og automatisering 

Lidt om dig

Det er vigtigt for dig at du kan lære nyt i jobbet, og anvende din ekspertviden. 

Du synes det er spændende at forstå og formidle viden om cloudens forretningsmodel, og de forskellige pris- og rabatmodeller. Du kan lide at arbejde dig ind i substansen, og har det fint med ikke nødvendigvis at vide det hele fra starten. Du har erfaring med, og interesse for services, prismodeller og vilkår i Azure, AWS og Office365. 

Du kan lide at have kontakt med interne interessenter og kunderne, herunder beslutningstagere, IT-arkitekter, finans/økonomi, licens specialister og FinOps om brug af IT-services og -omkostninger. Du har en solid baggrund inden for IT services.

Du glædes over at se andre lykkes. Du bruger din viden, empati og lyttende adfærd, til at hjælpe vores kunder til at få gennemført anbefalingerne i vores optimeringsanalyser. 

Det er helt nødvendigt, at du er komfortabel med at afvikle workshoplignende on-line møder på dansk og engelsk med faglig autoritet. 

Hvorfor Kostner?

Tror du på, at cloud er kommet for at blive? Og at cloud kræver en anden måde at styre omkostninger på end traditionelle hardware- og software investeringer? 

Så tilbyder Kostner dig en mulighed for at komme ind i en mindre, hurtigt voksende virksomhed. Du får stor mulighed for at påvirke både dit eget job og Kostners udvikling. 

Du bliver ekspert indenfor et nyt spirende kompetence-felt – FinOps. Vi giver meget gerne mulighed for ekstra oplæring og uddannelse. Vi lever af at være på absolut forkant med nye teknologier og forretningsmodeller i cloud og du forventes at deltage på konferencer i ind- og udland. 

Du får et stort netværk af IT-ledere og en unik mulighed for at påvirke best practices i de største cloud-miljøer. 

Vi tilbyder et job, der kan planlægges meget fleksibelt i forhold til familie eller andre forpligtelser.

Mette Simonsen

Mette Simonsen

CEO

Telefon: +45  24 86 46 46 E-mail: mette@timework.dk

Om Kostner

Kostner hjælper virksomheder med at overskue og holde styr på deres Cloud-omkostninger, feks. på Azure, AWS, og Office 365. Vi har mere end 30% af C25 virksomhederne som kunder og  større statslige organisationer, som er interesserede i at få synliggjort og optimeret deres Cloud omkostninger, og rådgivet om deres muligheder. Alle leverancemøder afholdes på Teams, og leverer ingen services hos kunderne. Møderne afholdes på dansk eller engelsk.

Vi er et solidt team af tekniske kompetencer og personligheder, som elsker at automatisere vores processer, så vores ydelser bliver lette at implementere og levere til vores kunder. Vi er ildsjæle og meget engagerede inden for vores område.  Vi har meget stor frihed – og intet overarbejde!

Vi sælger ikke timer, men laver udelukkende faste aftaler med vores kunder, i et længerevarende samarbejde.

 Vi ved, at der aldrig er nogen kunder, der er blevet rige af en konsulentrapport. Vi ved, at tillid er noget vi bygger op i form af den kvalitet i leverancer og rådgivning vi præsterer.

Kostners ydelser er derfor baseret på, at vi gennemgår resultatet af vores optimeringsanalyser med kunderne

  • Prisoptimering, med emner som Reservationer, licensform og forbrugsmodel
  • Mængdeoptimering, hvor vi gennemgår vækst- og forbrugsmønstre for en række områder, og spørger ind til udvikling og forventninger.

Læs mere om Kostner her