Stærk SAS udvikler - nytænkning af provisionssystem

Vil du være med til at renovere Topdanmark's provisionssystem?

Vil du være med fra starten i vores nye projekt, hvor vi renoverer vores provisionssystem og integrerer det med vores nye forsikringssystem?
Vil du være en del af en datadrevet virksomhed, hvor vi strategisk har valgt SAS som platform?
Vil du arbejde med de nyeste teknologier inden for SAS? 

I Topdanmark står vi overfor at skulle renovere og integrere vores eksisterende provisionssystem til vores ny forsikringssystem (Guidewire). SAS-platformen er i konstant udvikling, både hvad angår volumen og kompleksitet.  

For at kunne gennemføre denne udvikling og efterfølgende drive og optimere platformen, ønsker vi os en ny dygtig kollega! 

 

Hvad får du?

Du får 16 dygtige og hjælpsomme kollegaer i vores Data Warehouse-afdeling, som er skarpe og kompetente sparringspartnere på SAS DI Studio platformen samt ETL og SAS Base.

Vi stræber hele tiden efter at arbejde med de nyeste versioner af SAS, og du får lov til at holde dig ajour med disse værktøjer og gøre dig gældende i dagligdagen. Vi har et stort community af SAS-udviklere i IT og forretningen med gode muligheder for videndeling og sparring. SAS er den primære platform for Topdanmarks arbejde med data. Vi investerer i SAS-platformen og er fx i gang med at implementere SAS Viya. 

Om projektet

Du bliver en del af et team på 4, som arbejder agilt/scrum med en PO og Scrum Master. Systemet skal fremtidssikres, og du får lov til at være med fra starten, hvilket betyder, at du får flere berøringsflader i et spændende hus. 

Du får her muligheden for at præge udviklingen af vores SAS-platform til vores nye forsikringssystem og arbejde med et motiveret og fokuseret team. 

Vi er en flad organisation, hvilket betyder stort råderum og kort fra ide til handling. Vi har en uformel omgangstone og god humor. 

Om opgaverne 

 • Du får mulighed for at være med til at renovere og integrere vores fremtidige provisionssystem i en ny platform
 • Nytænke og implementere ændringer til at fremtidssikre løsningen 
 • Definere og designe nye tiltag til tekniske løsninger 

Vi arbejder med en tillidsbaseret ledelsesstil og investerer meget gerne i din fortsatte faglige og personlige udvikling.

 

Du tilbyder

 • flere års erfaring på SAS-platformen, herunder ETL-arbejde med SAS Data Integration Studio 
 • nogen erfaring med SAS Base 
 • erfaring med datakilder fra mainframe 
 • nogen erfaring med agil udvikling i teams 
 • analytisk og struktureret tilgang til opgaverne 
 • åben og imødekommende natur 
 • interesse i forretningens anvendelse af de løsninger, du laver 
 • godt uddannelsesniveau som f.eks. bachelor eller kandidat 
 • gode kommunikationsevner på dansk – og gerne engelsk 


Lidt mere

Topdanmark har stærkt fokus på digitalisering og på at anvende fremtidens teknologi. Vi har indrettet vores organisation efter de agile principper med selvstyrende teams og et ledelsessystem, der understøtter dem.

 

 

 

 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om Topdanmark

En arbejdsplads med trivsel
Topdanmark har ca. 2.450 medarbejdere fordelt over hele landet, og det er vigtigt for os at være en attraktiv arbejdsplads med et fagligt stimulerende miljø og sund trivsel. Vi arbejder hele tiden på at styrke arbejdsglæden for vores medarbejdere og har bl.a. sund kantineordning, gratis frugt, kunst-, vin- og foredragsforeninger, mulighed for fleksible arbejdstider, sundhedsordning og sportsklubber. 

Vi måler jævnligt på trivslen blandt alle medarbejdere. Resultaterne er gode og vidner om, at vores medarbejdere er glade for deres arbejdsliv. 

Læs mere om Topdanmark på deres website her