Lead Developer til nyt team

Vil du have indflydelse på vores fremtidige udviklingsstrategi?

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. En effektiv og struktureret tilgang til produktudvikling, er en væsentlig forudsætning for realisering af vores vækstambitioner, og derfor søger vi endnu en ny kollega til at styrke vores IT-afdeling på vores attraktive lokation på Christianshavn.    

Købstædernes Forsikring har valgt at in-source vores core forsikringssystem. I vores nye team får vi nu mulighed for at tage det fulde ansvar, og vi vil være i stand til at tage hurtige og nødvendige beslutninger, til fordel for vores forretning og vores applikation. Du får mulighed for at være med fra starten, sætte holdet og få indflydelse på vores fremtidige udviklingsstrategi.

Her er jobbet til dig som:

 • Vil øve indflydelse fra start i en in-sourcing proces
 • Vil tage ansvar for vores fremtidige udvikling af vores core forsikringssystem
 • Vil tage ansvar for videreudvikling og sikre estimater og kvalitet i udviklingsopgaver
 • Gerne påtager sig sparringsrollen overfor udviklerne
 • Gerne selv vil fortsætte med at udvikle og give input til arkitektur.

Vores platform er Microsoft baseret i et .Net framework og udvikles i .Net, C# og WPF. Vi har et ønske om at arbejde agilt/scrum fra starten af, hvilket du skal have lyst til og helst erfaring med. Her hos os får du lov til at være med til at sætte rammen, og drive udviklingen fremad fra starten af. Samtidig skal vores core system omskrives og opdateres til nyeste teknologi.

Du har erfaring med TFS og GIT.

Du kender til Jira, Confluence og Zephyr test tool.

Du har måske nogen erfaring med RabbitMq.

Vi tror du har mere end 5 års erfaring fra et full stack udviklermiljø, gerne fra et Enterprisesystem. Du ved derfor, at det er vigtigt at arbejde struktureret og metodisk med definerede processer samt tage ansvar. Du er klar til at tage dit næste skridt, hvor du får ansvar for det faglige udviklingsmiljø.

Hvad bliver dine arbejdsopgaver?

 • Du får ansvaret for at udvikle og vedligeholde vores Core forsikringssystem i et team med 8 udviklere
 • Sikre effektiv planlægning og strukturering af udviklingsopgaver og projekter
 • Sikre korrekt estimering, udviklingskvalitet og performance på vores core forsikringssystem.
 • Sikre overholdelse af standarder og udviklingsmetode
 • Sikre høj kvalitet i releases
 • Sikre korrekt prioritering fra fejl til større udviklingsopgaver/projekter
 • Implementere agil/scrum baseret udvikling i teamet
 • Sikre code review og kode dokumentation.

Om at arbejde i Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikrings IT og digitale afdelinger, består af IT konsulenter, IT service management proces arkitekt, forretningsudviklere og en række udviklere. Vi leverer et core forsikringssystem, en API-baseret forsikringsberegner, partnerløsninger, selvbetjeningsløsninger og en selvbetjenings-app til både vores erhverv- og privatkunder. Vi arbejder hårdt, og vi er ambitiøse, mens vi har det sjovt. Det får vi ved at have fælles ambitioner og samarbejder om at udvikle løsninger til vores kunder med fokus på værdiskabelse. Vi lægger vægt på et uformelt og effektivt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje, hvor du helt naturligt får stor mulighed for at præge både udviklingen og afdelingen. Vi arbejder tæt sammen med kolleger på tværs af virksomheden for effektivt at konstruere og stille nye produkter til rådighed, som lever op til vores kunders behov og den løbende efterspørgsel.

I Købstædernes Forsikring tror vi på, at dygtige og engagerede medarbejdere skaber god forretning – og derfor støtter vi den enkelte medarbejders faglige og personlige udvikling.

Med andre ord en spændende og værdiskabende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er kort vej fra tanke til handling.

Vi ønsker at give vores kunder den bedste kundeoplevelse, og vi er med dem – både i rådgivningen og hvis skaden sker. Derfor har vi nogle af branchens mest tilfredse kunder.

Vi glæder os til at høre fra dig

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. Vi er i alt ca. 200 engagerede kolleger som har en effektiv og struktureret tilgang til vores forretning, hvilket er en væsentlig forudsætning for realisering af vores forretning.

Læs mere om Købstædernes Forsikring på deres website her.