Dit samarbejde med TimeWork

Tag en dialog med os om et konkret job eller om din karriereudvikling.

Hvis vi er i dialog om din karriereudvikling generelt, skal du vide følgende:

  • Vores mål er at opbygge en langsigtet relation med dig. Det er ikke sikkert vi kan præsentere dig for en relevant jobmulighed på den korte bane
  • Hold os orienteret om, hvis du skifter job, tager en videreuddannelse eller får nye ønsker til dit næste job. Så kan vi bedre hjælpe dig.

Selvom du ikke betragter dig selv som ”aktivt jobsøgende” her og nu, så er du sikkert interesseret i at holde dig orienteret om, hvad markedet tilbyder. Det kan vi hjælpe dig med. Læs her om vores coaching og karriererådgivning.

Hvis vi er i dialog om et konkret job, skal du vide følgende:

  • Det er væsentligt for os at kende dine ambitioner og ønsker, så vi ved om jobbet er det rigtige eller vi skal se længere ud i fremtiden
  • Vi repræsenterer virksomheden i et ansættelsesforløb, men vi vil altid forsøge at varetage dine interesser bedst muligt. Det giver det bedste resultat for alle parter i det lange løb.
  • Vi deltager på en evt. 1. samtale hos virksomheden for at kunne give dig konkret feed back efter samtalen
  • Det er vores mål at forberede dig til en samtale, så du får de relevante kompetencer og personlige træk frem under samtalen.
  • Du kan bruge os som sparringspartner under hele ansættelsesforløbet – også i forbindelse med lønforhandling. Dels har vi et indblik i din markedspris, og dels kan vi være med til at afstemme begge parters forventninger. Du skal dog også her huske på, at vi naturligvis har en interesse i at få en ansættelse på plads. I den forstand er vi ikke uvildige.
  • Fortæl, hvis du er i ansættelsesforløb flere steder. Det er ikke useriøst, men det er useriøst ikke at fortælle om det
  • Vi forsøger at holde dig godt orienteret om status i en proces. Synes du ikke, du får nok info, så sig det til os. Forventninger til informationsniveau er meget forskellige, og selv vi kan svigte.
Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

CEO

Telefon: +45 24 86 46 46

E-mail: mette@timework.dk

Henning Therkelsen

Henning Therkelsen

Partner

Telefon: +45  28 97 69 22
E-mail: henning@timework.dk

Sådan forhandler du løn!

Lønforhandling kan være en udfordring, når du skal realisere din markedsværdi. Vi giver gode råd her.

Forbered dig til samtalen!

Jobsamtalen bliver bedre, hvis du har forberedt dig. Er du i proces gennem os, så giver vi dig vejledning.