Privatliv. Dine oplysninger. Din tillid.

Vores mål er at opretholde din tillid og tiltro til os ved at behandle dine personlige oplysninger med respekt og ved at give dig kontrollen over dem.

Vi har gjort vores bedste for at gøre vores forklaringer korte og letforståelige. Hvis du ønsker at modtage yderligere informationer, eller hvis du har spørgsmål, bedes du kontakte os.

Vi bruger de personlige oplysninger fra dit CV og oplysninger fra vores dialog til at vurdere dig som potentiel kandidat i forbindelse med besættelse af en stilling.

Dine personlige oplysninger vil være tilgængelige for medarbejdere i TimeWork A/S, der er involveret i rekrutteringsprocessen.

Dit CV og øvrige oplysninger vil kun blive sendt videre til en anden part efter din udtrykkelige accept. Den anden part vil i dette tilfælde være selvstændig dataansvarlig for behandlingen af dine data.

Dine oplysninger vil blive opbevaret på sikre servere i Danmark eller andre lande inden for EU.

Vi opbevarer som udgangspunkt alle CV’er i 180 dage, hvorefter de slettes. Perioden begynder at løbe fra det tidspunkt, hvor vi modtager CV’et.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi har registreret om dig.

Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores indsamling og brug af dine personlige oplysninger samt tilbagekalde afgivne samtykker.

Du har desuden ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov for det.

Du skal kontakte os, hvis du vil benytte dig af din ret til indsigt, gøre indsigelse, anmode om sletning, anmode om begrænsning af behandling eller anmode om korrektion af dine personlige oplysninger.