IT Systemspecialist / forretningskonsulent

Vil du bruge din viden om IT og forretningsprocesser til at hjælpe med opbygning og idriftsættelse af systemløsninger?

Vil du bruge din viden om IT og forretningsprocesser til at hjælpe med opbygning og idriftsættelse af systemløsninger?

Vi søger en skarp kollega til vores forretningssystem team i Danmark. Kom og vær med på holdet!

Hvad får du?

I Intrums forretningssystem-team bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige løsninger til vores interne og eksterne kunder.

Du bliver en del af et team på i alt 8 kollegaer. Teamets ansvar ligger i brugen og fremtidssikringen af vores kernesystemer. Det vil sige opsætning, fejlanalyse, dataintegrationer og monitorering heraf. Du vil sammen med teamet og vores softwareafdeling deltage aktivt i at fremtidssikreog videreudvikle vores eksisterende forretningssystem.

Vores forretningssystem håndterer både interne og eksterne brugere. Mange opgaver og projekter går på tværs af flere afdelinger og interessenter, så du får mulighed for at arbejde tæt på forretningen.

Du får en spændende og udfordrende stilling i et højt fagligt miljø med god sparring og plads til at gøre en forskel.

Vi har en værdibaseret kultur, hvor omgangstonen er uformel, ledelsesstilen er tillidsfuld, og hvor faglig og personlig udvikling sættes højt. Vi bor i store dejlige lyse lokaler i Valby, tæt på offentlig transport og med gode parkeringsforhold. 

Dertil kommer:

 • en god løn – fastsat efter kvalifikationer
 • pensionsordning, inkl. sundhedsforsikring
 • en sund kantine/frugtordning
 • fælles morgenmadsarrangementer for hele virksomheden
 • en aktiv personaleforening, der afholder mange sociale arrangementer 

Hvad skal du lave?

Du kommer til at bidrage med at identificere forretningsbehov, og evaluere forskellige forslag inden løsningen præsenteres til forretningen. Det betyder, at du kommer til at indsamle og validere data, bidrage til kravsspecifikationer, testoplæg og proces.

Vi arbejder hele tiden med optimering, hvilket også indebærer, at du kommer til at arbejde med rådgivning, systemkonfigurering og advisering omkring brugen af systemet. Der vil være et tæt samarbejde med vores kollegaer i udviklingsteamet.

Dine kvalifikationer

Du kan komme med flere indgangsvinkler til dette job. Men det er en fordel, hvis du har erfaring med Enterprise-systemer, herunder konfigurering og kundekontakt, gerne inden for den finansielle sektor, eller med en økonomisk baggrund kombineret med din IT-erfaring. Eller måske en anden kombination, hvor IT og økonomi på en eller anden måde er forbundet med en vis kompleksitet.

Vi tror:  

 • du er analytisk og struktureret
 • du har sans for detaljer og kan evaluere data samt arbejde med workflows
 • du er opsøgende og bruger/kundeorienteret
 • du stiller afklarende spørgsmål og kommer hele vejen rundt om løsningen
 • du er generelt nysgerrig, kommunikerende og opsøgende omkring gode løsninger
 • du taler og skriver dansk og engelsk på forretningsniveau.

Vores systemer og værktøjer

Intrums collections-systemer er egenudviklede og bygger på Microsoft-teknologier, SQL, Excel, FTP, Jira og Confluence.

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

CEO

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Intrum

Om intrum

Intrum er Danmarks og Europas førende udbyder af finansielle løsninger indenfor kreditstyring og er en del af en svenskejet koncern med over 8.000 medarbejdere. Vores mission er at være katalysator for en sund økonomi. Vi opererer i 23 lande i Europa og har et agentnetværk, der dækker 180 lande i hele verden. I Danmark har Intrum kontor i Valby. Vi servicerer mange af Danmarks største virksomheder, specielt indenfor bank/finans, forsikring, tele, medie og transport. Virksomheden beskæftiger mere end 200 medarbejdere i Danmark, og samarbejder med nogle af Danmarks største virksomheder. Vi vokser hurtigt, bl.a. via opkøb, og har gennemgået mange forandringer de seneste år, og det vil vi blive ved med at gøre fremover. Vi er således i en rivende udvikling, og det er nu du får indflydelse på vores fremtidige platform.

Læs mere om Intrum på deres website her