IT-sikkerhedskonsulent til Security Governance

Vil du være med til at sikre og optimere JN Data's sikkerhed overfor den finansielle sektor?

Vil du være med til at sikre og optimere JN Data’s sikkerhed overfor den finansielle sektor?

Vil du være en del af en IT-virksomhed hvor sikkerhed er top-prioriteret?

Vil du være med til at implementere nye værktøjer inden for sikkerhed?

Vil du være med til at sikre processer og teknologi er up-to-date? 

Til JN Datas afdeling Security Governance, søger vi en erfaren sikkerhedskonsulent med IT-teknisk baggrund, der brænder for at sikkerhed og løbende optimering af sikkerhedsniveaet.

Stillingen kan placeres enten på vores kontor i Silkeborg eller Roskilde. 

Hvem er vi?

Security Governance og Risk Management teamet består i dag af ialt 8 medarbejdere. Vi søger en kollega mere med fokus på Security Governance. Afdelingen refererer til Vice President for Security Governance & Risk Management, under Security & Compliance organisationen, som består af yderligere 2 andre VP-områder; Cyber Defence Center og Compliance & Control. 

Security Governance & Risk Management har til opgave at levere en service, der supporterer alle JN Datas afdelinger, således de kan opfylde relevant lovgivning, regulativer og branche standarder i relation til informationssikkerhed og IT-risikostyring, samt at JN Datas ledelse til stadighed har et opdateret overblik over JN Datas IT-risikolandskab. 

Hvad får du?

Du vil sammen med vores motiverede team vurdere nye og eksisterende IT-løsninger i relation til gældende IT-sikkerhedsregler og best practice på området. Et væsentligt element i dette er at afdække sikkerhedsmæssige IT-risici i vores IT-løsninger, vurdere kompenserende sikkerhedsforanstaltninger samt gennemføre kvalitetskontrol heraf.

Samtidig står vi i en meget spændende fase, hvor du vil komme til at bidrage med implementering af nye værktøjer og bringe vores processer og sikkerhedsplatform videre, samt sikre at de er up-to-date.  Du vil opleve at vores arbejde er prioriteret helt fra topledelsen og har høj fokus. 

Du vil få mulighed for at bidrage med vurdering af nye projekter og risikovurderinger sammen med et team der arbejder godt sammen, har et højt niveau, og har det sjovt.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

 • IT-risiko- og sikkerhedsvurderinger af IT-løsninger
 • IT-risikovurdering af dispensationer fra IT-sikkerhedsregler
 • Bidrage til optimering af værktøjer og processer
 • Rådgive kolleger og kunder omkring IT-sikkerhedsspørgsmål
 • Bidrage til forbedring af rapportering på IT-sikkerhedsmæssige forhold
 • Medvirke ved verifikationskontroller på IT-sikkerhedsområdet
 • Medvirke ved gennemførelse af IT-sikkerhedsmæssige awareness kampagner iht. årshjul
 • Medvirke ved daglige IT-sikkerhedsmæssige opgaver 

Vi regner med du har en IT-teknisk uddannelse, men det er ikke et ultimativt krav. Men du har i hvert fald arbejdet med tekniske IT-sikkerhedsmæssige problemstillinger i nogle år, og har en dokumenteret erfaring med sikkerhed. 

Herudover kommer du med:

 • Generel bred teknisk indsigt og viden til at kunne risikovurdere netværksinfrastruktur, gængse driftsplatforme som Windows, AIX og Linux og databaser som Oracle og MSSQL
 • Kendskab til Mainframe og iPower vil være en fordel
 • CISSP, MCSE, CCSP, CISM, CRISC, CISA eller tilsvarende certificering er en fordel
 • Erfaring med ISO27001/2/5, NIST 800-53, SANS20/CIS og gerne med PCI DSS eller tilsvarende IT-sikkerheds- og kvalitetsstandarder
 • Bredt kendskab til ITIL 

Du:

 • Er god til skriftlig og mundtlig kommunikation på dansk og engelsk
 • Leverer høj kvalitet i opgaveløsningen
 • Er god til at samarbejde og skabe relationer
 • Løser opgaver ud fra et organisatorisk helhedssyn
 • Er god til at finde konstruktive løsninger på problemer
 • Evner professionel håndtering af fortrolig information. 

Hvad tilbyder vi dig?

Vi tilbyder dig en god løn og arbejdsforhold som er sikret under finansforbundets overenskomst, gode medarbejderfordele samt forsikringer, gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed med ledelsesfokus på at videreudvikle IT-sikkerhedsområdet løbende. 

Du kommer du til en virksomhed, som har fokus på dit potentiale og din udvikling. Det betyder blandt andet, at du får tilknyttet en mentor, så du så hurtigt som muligt bliver fortrolig med din nye roller og dine opgaver, ligesom du får faste og løbende feedback-samtaler med din leder. 

Mette Simonsen

Mette Simonsen

CEO

Telefon: +45  24 86 46 46 E-mail: mette@timework.dk

 Om JN Data

 JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vi har kontorer i Silkeborg, Roskilde og Polen, og vi er i alt mere end 800 IT-professionelle.  JN Data er ejet af Jyske Bank, Nykredit, Bankdata, SDC og BEC, som sammen med Silkeborg Data udgør vores seks kunder.

Læs mere om JN Data her.