IT-arkitekt

Vil du have indflydelse på Købstædernes Forsikrings fremtidige udviklingsstrategi?

Vil du have indflydelse på Købstædernes Forsikrings fremtidige udviklingsstrategi?

Købstædernes Forsikring har i 2019 in-sourcet udviklingen af vores Core forsikringssystem. I den forbindelse har vi etableret vores eget full-stack udvikler team som er i vækst. Til det nyetablerede team, får du som arkitekt mulighed for at tage ansvar for arkitektur og udviklingsmetoder samt bidrage til teknologivalg.

Her er jobbet til dig som:

 • vil tage ansvar for udviklingsstandarder og vedligeholdelse af vores softwarearkitekttur, herunder code review og dokumentation
 • har erfaring med arkitektur og er parat til at tage fagligt ansvar for løsningerne, herunder sikre standarder og metoder, automatisering samt kvalitet i releases
 • vil fungere som sparringspartner for ledelsen
 • trives med at sikre udviklingskvalitet, forbedringer, performance og yde support til samt tage fagligt ansvar og sparring for interne udviklere
 • vil varetage og sikre softwarestrategi og arkitektur roadmap
 • vil tage ansvar for videreudvikling og automatisering og effektivisering af udviklingsprocessen
 • har stor udviklererfaring og kan planlægge og varetage arkitekturansvaret.

Vi tror, du har flere års erfaring fra et full stack udviklermiljø, gerne fra et Enterprisesystem. Du ved derfor, at det er vigtigt at arbejde struktureret og metodisk med definerede processer samt tage ansvar. Du er klar til at tage dit næste skridt, hvor du får ansvar for det faglige udviklingsmiljø, eller du har allerede erfaring med arkitektur og ansvar i et team. Du har måske været Scrum Master eller lign. Du vi vil være i stand til at tage hurtige og nødvendige beslutninger til fordel for vores forretning og vores applikation.

Hvem er vi?

Vores platform er Microsoft-baseret i et .Net framework og udvikles i .Net, C# og WinForms. Her hos os får du lov til at være med til at sætte rammen, og drive arkitektur og udvikling fremad.

Vi er et udviklerteam på pt. 10 dygtige og ambitiøse folk, som varetager både front- og back-end udviklingen. Vi mangler en dygtig arkitekt til at forme og drive implementeringen af vores fremtidige arkitektur, hvor Microservices er en del af denne.

Vores platform:

Vores Core forsikringssystem er bygget på Microsoft-teknologi, og vi udvikler i C#, WinForms, .Net core/.Net Framework, Web API’er og SQL Server, og vi er i gang med at omlægge dele af systemet til Microservices.    

Herudover benytter vi forskellige værktøjer som:

 • Umbraco
 • TeamCity
 • Octopus
 • RabbitMq
 • Git (BitBucket)
 • Jira
 • Confluence
 • Zephyr test-tool
 • Powershell

  Om at arbejde hos Købstædernes Forsikring

  Købstædernes Forsikrings IT, består af en udviklingsafdeling på i alt 10 udviklere, IT Service Management, forretningsudviklere og vores interne drift. Vi leverer et end-to end forsikringssystem, en API-baseret forsikringsberegner, partnerløsninger, selvbetjeningsløsninger og en selvbetjenings-app til både vores erhvervs- og privatkunder. Vi arbejder hårdt, og vi er ambitiøse, mens vi har det sjovt. Det får vi ved at have fælles ambitioner og at samarbejde om at udvikle løsninger til vores kunder med fokus på værdiskabelse. Vi lægger vægt på et uformelt og effektivt arbejdsmiljø med korte beslutningsveje, hvor du helt naturligt får stor mulighed for at præge både udviklingen og afdelingen. Vi arbejder tæt sammen med kolleger på tværs af virksomheden for effektivt at konstruere og stille nye produkter til rådighed, som lever op til vores kunders behov og den løbende efterspørgsel.

  I Købstædernes Forsikring tror vi på, at dygtige og engagerede medarbejdere skaber god forretning – og derfor støtter vi den enkelte medarbejders faglige og personlige udvikling.

  Med andre ord, en spændende og værdiskabende stilling i en dynamisk virksomhed, hvor der er kort vej fra tanke til handling.

  Mette Møller Simonsen

  Mette Møller Simonsen

  Partner

  Telefon: +45 24 86 46 46
  E-mail: mette@timework.dk

  Om Købstædernes Forsikring

  Købstædernes Forsikring er et ambitiøst kundeejet forsikringsselskab i vækst. Vi har en tydelig kundeorienteret vækststrategi og nærvær, engagement og handlekraft som vores kerneværdier. Vi er i alt ca. 200 engagerede kolleger som har en effektiv og struktureret tilgang til vores forretning, hvilket er en væsentlig forudsætning for realisering af vores vækstambitioner.

  Læs mere om Købstædernes Forsikring på deres website her.