IT-arkitekt til professionel indkøbsplatform hos SKI

Vil du være med til at sikre og effektivisere de bedste digitale it-indkøbsløsninger til statslige- og kommunale indkøbere i Danmark?

Vil du være med til at sikre og effektivisere de bedste digitale it-indkøbsløsninger til statslige- og kommunale indkøbere i Danmark?

Vil du drive platformen og tage ejerskab for den fremtidige løsning?

Kan du sikre arkitekturen og bringe den til det næste niveau?

Hvem er vi?

Vi er i fuld gang med at implementere en flerårig digitaliseringshandlingsplan. Det indebærer en større omlægning af flere af vores centrale og kundevendte it-systemer, så vi får skabt et solidt fundament for videreudvikling af vores digitale services til slutbrugerne. 

Vi er et velfungerende team, på 13 medarbejdere, der er præget af høj faglighed, uformelt miljø og en stærk holdånd. Vi har det sjovt og kan lide at arbejde sammen. Vi har en dygtig chef som har fokus på at videreudvikle os både fagligt og personligt. 

Vi tilbyder dig:

Stillingen er placeret i vores afdeling for e-handel og digitale services, og du vil referere direkte til chefen for afdelingen. 

Du vil i et tæt parløb med forretningen, være omdrejningspunktet i en succesfuld gennemførsel af digitaliseringshandlingsplanens mange initiativer. Derudover vil du også få det tekniske ansvar for integrationer og for SKI’s arkitektur. 

Vi arbejder efter DevOps principper og Scrum. Desuden anvender vi bla. Microservices, Restful API, og JSON. Vi arbejder sammen med dygtige specialister, fra nogle af landets førende udviklingshuse. 

Du vil komme til at arbejde på tekniske platforme, der primært er baseret på Microsoft-produkter.

Vi har valgt Azure som vores nye platform, og du vil stå i spidsen for at skulle omlægge kodebasen og sikre arkitekturen på en Microsoft 365 platform herunder SharePoint hvor databasen er baseret på SQL server.  

Dine primære opgaver vil være:

 • Review og sparring med leverandørernes løsningsarkitekter og udviklere
 • Udarbejdelse og opfølgning af tekniske krav – fra behov til design, udvikling og drift
 • Sparring til produktejere og SKI’s forretningsudviklingsenhed
 • Sikring af arkitekturkrav
 • Scrum Master på projekter med vores underleverandør
 • Teknisk programledelse
 • Løbende optimering af udviklingsprocesser

Opgaverne løses, som nævnt, i tæt parløb med forretningen og teamets øvrige medarbejdere. Du foretrækker en agil tilgang til projekter og ret stor erfaring hermed. Du kan balancere mellem nye projekter og sikring af en stabil og effektiv driftssituation. 

Dine faglige og personlige kompetencer omfatter, at du:

 • Har en relevant erfaring som it-arkitekt eller tilsvarende
 • Er uddannet Scrum Master og/eller har erfaring med rollen
 • Har erfaring med Microsoft teknologi 365/sharepoint/CRM
 • Har erfaring med Azure eller tilsvarende cloud teknologi
 • Har erfaring med UML-diagrammer
 • Kan sætte og fastholde rammerne for applikationsdesign
 • Er god til at kommunikere og skabe gode relationer
 • Er pragmatisk i din tilgang til at designe løsninger, der imødekommer krav og behov
 • Tager ansvar for og føler et langsigtet ejerskab for dine løsninger og platformen – både i udviklings- og driftsfasen 

I SKI har vi travlt men plads til humor, og vi sætter pris på en uformel omgangstone. Du bliver mødt med store forventninger og klare mål, som støttes op af en relevant personlig og faglig sparring. Du kan desuden se frem til at få en lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer.

 

 

Mette Simonsen

Mette Simonsen

CEO

Telefon: +45  24 86 46 46                              E-mail: mette@timework.dk

Læs om Staten og Kommunernes Indkøbs service A/S | Jobfinder 

Om SKI

SKI er hele den offentlige sektors indkøbsservice og -videncenter. Vi udvikler indkøbsaftaler på varer, tjenesteydelser og IT samt hjælper stat, kommuner og regioner med at skabe konkurrence og af løfte udbudspligten. Vi sikrer e-handel og styrer kontrakterne, når aftalerne er i drift. Når vi løfter i flok, opnår vi bedre priser og betingelser – og skaber dermed råderum til velfærd.

Vi er 120 erfarne og engagerede kolleger, som alle sidder i vores lokaler på Islands Brygge. Denne bygning er vi dog ved at vokse ud af, så i løbet af sommeren 2021 flytter vi til nye og lækre lokaler i Valby. Vores virksomhed kendetegnes ved at være en moderne arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi lægger stor vægt på en uformel omgangstone – det skal være sjovt at gå på arbejde.

Læs mere om SKI her.