Infrastrukturspecialist med arkitekt erfaring

Brænder du for at arbejde med infrastruktur og arkitektur, middleware og DevOps i et agilt miljø? Er du selvkørende og har samarbejde og høj service som en naturlig del af dit mindset? Har du erfaring med teknologier som Windows, evt. Linux, Openshift, PaaS, Microservices m.fl? Så er du måske BEC’s nye Infrastrukturspecialist i arkitekturområdet?

Vi udvider vores ”Operation Distributed Platforms” team, som i dag består af 11 kollegaer. BEC søger derfor en kompetent og ansvarlig infrastrukturspecialist til vores blandede miljø på både Windows- og Linuxplatforme. Du får et spændende job, hvor et af dine fokusområder vil være at designe og sikre fremtidssikrede IT-løsninger af meget høj kvalitet til den danske finanssektor.

Som Infrastrukturspecialist i BEC deltager du i alle aspekter indenfor IT-arkitektur: udvikling, konfigurering som implementering. Du vil få mulighed for at arbejde i et kompetent IT-fagligt miljø. Du vil være med til at drifte og forny BEC’s platforme i et agilt set-up, hvor du får lov til at bringe dit talent i spil i et veletableret full-service IT-hus.

Udvikling af BEC ́s automatiserede services
Du bliver en del af området Arkitektur & Platforme og kommer til at arbejde i vores team ”Operation Distributed Platforms”. Vores fokus er at være en stærk sparringspartner for interne interessenter, driftsleverandøren (JN Data) og tredjepartsleverandører og således levere stabile og driftssikre løsninger i tæt dialog med disse.

Du får en udfordrende hverdag, hvor du deltager i videre- og nyudviklingen af BEC ́s automatiserede services, der tilsammen sikrer høj kvalitet i releases. Du arbejder også med certifikater, keystores og scripting til understøttelse af dagligdagen.

Vores infrastruktur er pt. baseret på: Windows (primært), Linux samt middleware WAS, Tomcat, JBoss, IIS, MQ, API Gateway, Netflix komponenter (Eureka, Zuul, …) og Appliance Boxes. Vores integrationsplatform indeholder bl.a. Java, Python, MQ og LDAP/AD.

Vi har på vores integrationsplatform igangsat et teknologiskift fra Windows til Open Shift på Linux – herunder Java-baserede løsninger på PaaS med integration til Ping Identity og Ping Access.

Primære arbejdsområder:

  • Eksisterende komponenter samt overgang til PaaS, containere og OpenShift
  • Infrastrukturprojekter ved implementering af fx tredjepartsprodukter
  • Opgradering og valg af komponenter
  • Automatiserede build, deploy og configurationservices
  • Udviklingssupport af automatiserede integrationer
  • Dialog/afklaring om tekniske designs og implementering
  • Design, konfiguration, test og fejlsøgning
  • Drift af mange forskellige tredjeparts systemer
  • Solid AD og MSSQL viden er et plus

Profil
Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for IT. Du har flere års relevant erfaring med infrastruktur og serverdrift samt arkitektur. Som person har du gode samarbejds- og kommunikationsevner og kan interagere professionelt og selvstændigt med interessenter og brugere. Desuden er du god til at sætte dig ind i deres behov gennem en analytisk og struktureret tilgang. Du er vant til at arbejde med mange typer opgaver på en gang, uden at du mister målet af syne. Det er vigtigt og naturligt for dig, at tilegne dig ny viden inden for en bred palette af produkter og teknologier. Endelig er du flydende både på dansk og engelsk i skrift og tale.

En særlig arbejdsplads
Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver en del af et team, der har brug for netop dine faglige IT-kompetencer. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og vi har det sjovt, når vi er på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor du, som medarbejder, har mulighed for at netværke med kolleger uden for de vante rammer. 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Læs om BEC på deres website her