Infrastrukturarkitekt med Linux/Oracle kompetencer

Vil du arbejde med IT-infrastruktur til understøttelse af Danmarks Nationalbanks strategiske og kritiske betalingssystem?

Vil du arbejde med IT-infrastruktur til understøttelse af Danmarks Nationalbanks strategiske og kritiske betalingssystem? 

Motiveres du af at fremtidssikre high-end IT-arkitektur i tæt samarbejde med de dygtigste kollegaer? 

Er du interesseret i de bedste IT-sikkerheds løsninger og high availability for mission critical IT-platforme?  

JN Data er driftsleverandør til flere større finansielle virksomheder. Vi har blandt andet BEC som kunde, som understøtter Danmarks Nationalbanks strategiske satsning på en nyere implementeret betalingsløsning – Perago. Det er en betalingsløsning, som sikrer hele Danmarks grundlag for tidskritiske betalinger til ind- og udland. 

Du motiveres af at arbejde på et centralt og strategisk område. 

Som infrastrukturarkitekt, får du i samarbejde med vores kunde BEC og Nationalbankens IT-arkitekter, mulighed for at være med til at videreudvikle og løbende optimere en helt central platform baseret på Linux/Oracle. Du vil bl.a. få ansvar for at sikre platformen fremadrettet, herunder sørge for at nye teknologier og løsninger indarbejdes i den nuværende infrastruktur. Samtidig har du også daglige driftsopgaver, der skal understøttes, og du er garanten for daglig høj standard omkring platformen.  Du kan tage en sikkerhedsvurdering og designe nye løsninger under hensyntagen hertil, herunder kvalitetssikre løsninger og udarbejde teknisk dokumentation til BEC. 

Hvad er dit ansvar – og dine udfordringer? 

Du bliver JN Datas hovedansvarlige for arkitekturen på driftsplatformen, herunder sikre at infrastrukturen lever op til de forretningsmæssige krav omkring compliance, sikkerhed, pålidelighed, performance mm. Du får ansvaret for at sikre, at nye løsninger passer ind i infrastrukturen, og at de overholder driftsrelaterede krav.  

Du får ansvar for at samle og kombinere de tekniske fagdiscipliner til en helstøbt løsning, der imødekommer Danmarks Nationalbanks behov.  

Dine opgaver bliver bl.a.:  

 • Sikre drift og videreudvikling af eksisterende infrastruktur services
 • Medvirke til at udarbejde og vedligeholde løsningdesigns
 • Udarbejde og vedligeholde designdokumentation
 • Være sparringspartner for projektlederen og specialister i teamet
 • Deltage i workshops og møder med kunden, Nationalbanken og andre projektdeltagere
 • Bidrage til udviklingen af eksisterende og nye services på platformen
 • Formidle tekniske budskaber samt sparre med JN Datas fagspecialister.  

Du får arbejdssted på vores kompetencecenter i Roskilde evt. med møder af og til på vores hovedsæde i Silkeborg. 

Kvalifikationer og kompetence 

Du har sikkert en relevant uddannelse og/eller solid relevant erhvervserfaring fra en større IT-afdeling eller IT-konsulenthus. Du har arbejdet med at designe og specificere IT-infrastruktur, og du har på grund af evner og lyst været et samlende omdrejningspunkt for leverancen.  

Vi forventer desuden, at du har erfaring med flere af følgende elementer: 

 • Infrastruktur arkitektur og sikkerheds arbejde
 • Teknisk/faglig ledelse
 • Tekniske udfordringer inden for eksempelvis storage, netværk, server/databaser, virtualisering (server og desktop), Oracle, Linux, sikkerhed, AD, netværk, systemintegration m.m, og du kan spænde over flere platforme og teknologier
 • Arbejde med ITIL processer, omend du ikke nødvendigvis er certificeret
 • Arbejde analytisk, struktureret og kvalitetsbevidst i tilgangen til opgaver
 • Have fokus på kundens behov, og vil gøre en ekstra indsats for at imødekomme kunden
 • Arbejde både selvstændigt og sammen med dit team.

Det er et krav, at du kan både dansk og engelsk i skrift og tale 

I JN data vinder vi sammen, det er derfor vigtigt for os, at du er en god samarbejdspartner og en teamplayer – både for kunder og kollegaer. Vi sætter faglig sparring højt, og det skal du, som vores nye kollega også gøre, så vi sammen finder den rigtige og mest enkle løsning for vores kunder.

Hvad får du? 

Vi har fokus på dit potentiale og din udvikling!

Du har kvalifikationerne, kompetencerne og ikke mindst dedikationen, så kan vi til gengæld give dig: gode kolleger, som er specialister inden for deres fag, en uhøjtidelig omgangstone og en virksomhed, som på mange fronter er på vej fremad med en klar forretningsstrategi. 

Vi planlægger et introduktionsforløb for dig fra første dag, og du får tilknyttet en mentor, så du hurtigt bliver fortrolig med din nye rolle og dine opgaver. Vi sikrer løbende fokus på dit potentiale og din udvikling ved faste feedback-samtaler med din leder.

 

 

 

Mette Simonsen

Mette Simonsen

CEO

Telefon: +45  24 86 46 46 E-mail: mette@timework.dk

 Om JN Data

 JN Data leverer sikker, stabil og effektiv IT-drift, -infrastruktur og -service til den finansielle sektor. I samarbejde med vores kunder når vores løsninger ud til mere end 40.000 ansatte i 200 banker- og realkreditinstitutter i Danmark og Norden. Vi har kontorer i Silkeborg, Roskilde og Polen, og vi er i alt mere end 800 IT-professionelle.

Læs mere om JN Data her.