Infrastruktur-arkitekt til central betalingsinfrastruktur

Vil du være med til at arbejde med IT-infrastruktur til understøttelse af Nationalbankens strategiske og kritiske betalingssystem?

Vil du være med til at arbejde med IT-infrastruktur til understøttelse af Nationalbankens strategiske og kritiske betalingssystem?

Motiveres du af at fremtidssikre high-end IT-arkitektur i tæt samarbejde med de dygtigste specialister?

Er du med helt fremme i feltet, når vi taler IT-sikkerhed og high availability for Mission Critical IT-løsninger?
 

Vil du være med til at sætte den tekniske retning på et centralt og strategisk område? 

Som it-arkitekt får du i samarbejde med Nationalbankens og BEC’s it-arkitekter mulighed for at være med til at sætte retningen for videreudvikling og løbende optimering af en helt central platform. Du vil bl.a. få ansvar for at rådgive, analysere, designe, risikovurdere og kommunikere løsningsforslag omkring platformen og de tilhørende integrationer til fx Værdipapircentralen og Nets, og for efterfølgende support og sparring med dine tekniske kolleger ifm. implementering. Du indgår også i kvalitetssikring af løsninger og teknisk dokumentation fra underleverandører.

Området er højt prioritet og dine daglige sparringspartnere består af dygtige specialister og arkitekter både internt og eksternt.

Dine ansvarsområder vil blandt andet være at:

  • foretage helhedsmæssig risikovurdering af changes, fx ifm. opgradering og patchning af komponenter, og dermed give input til prioritering og releaseplanlægning
  • rådgive, designe og bistå med implementering af nye platformskomponenter og services på platformen, som består af bl.a. Redhat Linux, Oracle, MQ/IIB m.fl. samt have overblik over applikationer og integrationer (det praktiske arbejde på den tekniske platform varetages primært af BEC’s driftsleverandør, JN Data)
  • give råd og teknisk vejledning om kommende teknologi- og designvalg i forhold til integration til forskellige Cloud løsninger
  • bidrage til den sikkerhedsmæssige optimering af komponenter og services på platformen, gerne erfaring med SIEM
  • være teknisk sparringspartner og ansvarlig for kommunikation med Nationalbankens arkitekter, leverandører samt øvrige interne og eksterne interessenter
  • præsentere teknisk materiale for større forsamlinger på såvel engelsk som dansk
  • rådgive ift. kommende teknologivalg samt evt. tilbudsskrivning og cost-beregninger
  • strukturere og skrive teknisk dokumentation til brug for BEC’s driftsleverandør, JN Data 

Du tænker knivskarpt, analytisk og går efter at levere høj kvalitet 

Du brænder for dette job, fordi det udfordrer dine ambitioner som it-arkitekt. Det er lige dig at være med til at sætte retning, hvor nøjagtighed og kvalitet er i højsædet, og du har et godt øje for at designe og vedligeholde komplekse løsninger med mange afhængigheder. Et job hvor du kommer helt tæt på kunden og højt specialiserede kolleger.

Din baggrund 

Du har en relevant uddannelse fx som datalog eller ingeniør, og har solid erfaring med infrastruktur/middleware-arktitektur og drift baseret på Linux/Unix/Oracle platform samt sikkerhed (feks. SIEM). Du har arbejdet intensivt med sikkerhedsvurderinger og risici, og kender vigtigheden af hele tiden at optimere denne. Du har i et vist omfang erfaring med Java applikationsservere, JBoss, MQ, VMware, Windows, Citrix, Xenapp samt overordnet kendskab til netværks- og storagedesign, TLS, PAM eller lignende. Det er din brede baggrund med infrastrukturprojekter og arkitektur, der driver dig. 

Du har erfaring fra en større it-virksomhed, eventuelt inden for finanssektoren med såvel bred som dyb it-arkitekt faglighed. Du har kendskab til Togaf og ITIL, og er en dygtig formidler både i skrift og tale. Udprægede analytiske evner og en struktureret tilgang til dine opgaver er et must, tillige med et skarpt øje for kvalitet.

En særlig arbejdsplads 

Du bliver en del af et team på 20 engagerede kolleger, som sætter stor pris på samarbejde, støtte og sparring, så der leveres de bedste løsninger til kunden.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og du får en varierende og udfordrende hverdag. BEC har en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter for alle.

 

Mette Simonsen

Mette Simonsen

CEO

Telefon: +45  24 86 46 46 E-mail: mette@timework.dk

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Læs om BEC på deres website her