Informationsarkitekt til master data

Brænder du for informationsarkitektur og for at arbejde med de mest værdifulde og komplekse data i den finansielle sektor? Vil du være med til at modne og videreudvikle arbejdet med master data i BEC, hvor vi stræber efter, at delt data skal være ’fit for business’? Så er det dig, vi søger.

Du skal sikre værdiskabende 3600 view på master data
Du kommer til at bidrage til kvalitetssikring af BEC’s master data ved at analysere dataindhold, datarelationer og forretningsregler, fastsætte livscyklus samt sikre, at de omkringliggende processer er sammenhængende. Dette vil foregå i samarbejde med hele udviklingsorganisationen, hvor der arbejdes efter moderne agile metoder. I samarbejdet skal du bidrage til et løft af de decentrale datakompetencer og -værktøjer samt optimere governance-processer.

Dine arbejdsopgaver er fx at:

  • Rådgive om og udarbejde logiske modeller med mapning til fysiske implementeringer
  • Analysere metadata og sikre styr på livscyklus for data
  • Udvikle standarder og best practice
  • Øge anvendelsen af referencedata
  • Løfte decentrale datakompetencer
  • Sikre sammenhæng mellem logiske modeller, business glossary og data dictionary
  • Identificere datakvalitetsproblemer samt sikre, at de adresseres det rette sted.

Din profil
Vi forventer, at du har en kandidatuddannelse, fx cand.it, datalog eller lignende. Du har erfaring fra en tidligere stilling som informationsarkitekt eller dataarkitekt, og du mestrer informationsmodellering til fingerspidserne. Vi forventer, at du tidligere har demonstreret succes med master data-arbejde, fx med en registry-tilgang, hvor master data fysisk er distribueret. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra den finansielle sektor eller har arbejdet med referencemodeller såsom IFW og/eller BIAN. Du er desuden flydende i dansk og engelsk på skrift og i tale.  

Du har et godt drive og et godt overblik, der kommer af, at du arbejder struktureret og brænder for veldefinerede data, der giver indsigt til hurtig og korrekt anvendelse; fx ift. compliance, open banking, machine learning og selvfølgelig for vores kunder. Du forstår at levere smalle og iterative løsninger med din pragmatiske tilgang, og samtidig sikre sammenhængen på tværs. Du har en stærk analytisk evne og har sans for den vigtige detalje i det store billede. Når du løser opgaver, definerer du målet, arbejder effektivt og tilpasser undervejs. Du er en stærk kommunikator og formidler, der møder mennesker der, hvor de er, som opbygger gode relationer og netværk på alle niveauer i en organisation, og du kan lide at lære fra dig.  

En særlig arbejdsplads
Du tilbydes et attraktivt og alsidigt job i en dynamisk organisation, som arbejder agilt efter SAFe-rammeværket. Her bliver du en del af afdelingen Data Governance med seks eksperter, hvor du er med til at løfte data governance til en proaktiv og moderne shared service i BEC.
Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling både faglig og personligt, da vi i afdelingen arbejder med både mennesker, processer og værktøjer i spændingsfeltet mellem forretning og IT og mellem nye datamuligheder og regulatorisk compliance. BEC har desuden et motionsrum, en fantastisk kantine, en velfungerende personaleforening, med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra Mobil- og Netbank over til en komplet Capital Markets-platform.

Vi er 650 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Læs om BEC på deres website her