Identity and Access Management – teknisk konsulent

Vil du være med til at styrke ATP’s Identity Management i samarbejde med et team af dygtige kollegaer?

Vil du være med til at styrke ATP’s Identity Management i samarbejde med et team af dygtige kollegaer?

Samtidig bliver du en del af den mest attraktive IT-arbejdsplads i finanssektoren*

Hvem er vi?

I ATP sætter vi maksimal fokus på informationssikkerhed, og derfor arbejder vi med sikkerhed i en selvstændig funktion (IT Security). Det er os, der har ansvaret for ATP’s Identity Management og driver og bidrager til sikkerhedsaktiviteter i IT samt sætter retning for udvikling og implementering af tekniske sikkerhedsløsninger.  

 

Vi tilbyder

Vi lover, at du ikke kommer til at kede dig! Du kommer til at indgå i et stærkt teknisk sikkerhedsteam, som sidder med drift og vedligehold af ATP’s IdM-løsning samt de integrationer, som gør løsningen til en central del af ATP’s sikkerhedsarkitektur. 

Du får en dygtig chef med høje ambitioner og engagement i din udvikling og dagligdag. Vi har højt til loftet, frihed under ansvar og optimale betingelser for at lykkes.

 

Ansvarsområde

Du bliver ansvarlig for at udvikle IAM-systemløsninger som understøtter den klassiske livscyklus for brugernes rettigheder på tværs af ATP’s systemlandskab. Du kommer til at bidrage til videreudvikling af Cloud Security-løsninger i Azure samt øvrige løsninger. 

Herudover kommer du til at bidrage til driften af IdM-løsningen med fokus på en høj service til vores kollegaer. 

Vi arbejder med IBM Tivoli Identity Manager som IdM-løsning. Teamet kommer til at levere et vigtigt bidrag i forhold til valg af opgradering eller udskiftning af løsningen. 

Primære arbejdsopgaver: 

 • Systemadministration af ATP’s IdM-produkt
 • Udvikle funktionelle ændringer i IdM-produktet
 • Vedligeholde og udvikle integrationer til nye forretningssystemer til ATP’s IdM-produkt
 • Sikrer at IdM-produktet understøtter de sikkerhedsmæssige og Governance krav der stilles
 • Skabe procesoptimeringer af IT’s processer via udvikling af værktøjsintegrationer (fx mellem ServiceNow og ATP’s IdM tool eller Cloud services)

Hvem er du?

Du har solid erfaring med systemadministration af en IdM-løsning og med administration af Active Directory. Du har erfaring med udvikling, drift og vedligeholdelse af IBM Tivoli Identity Manager (TIM).  Du er dygtig til udvikling i PowerShell og gerne andre udviklingssprog. Du har et godt blik for, hvilke processer det giver mening at automatisere.

Du bidrager både fagligt og socialt til et team, og det er naturligt for dig både at hjælpe og bede om hjælp alt efter situationen.

 

  Henning Therkelsen

  Henning Therkelsen

  Partner

  Telefon: +45  28 97 69 22 E-mail: henning@timework.dk

  Om ATP

  ATP er Danmarks største pensions-, investerings- og administrationsforretning. Vi løser opgaver for arbejdsmarkedets parter, staten og kommunerne. 

  ATP forvalter en formue på ca. 759 mia. kr. og vi har ca. 5 mio. danskere på kundelisten. Vi udbetaler årligt mere end ca. 240 mia. kr. i velfærdsydelser, og vi bliver målt på effektivitet, konkurrencedygtige priser og enkle og gode kundeoplevelser.

  Fordelt på lokationer over hele landet er ATP igennem de seneste ca. fem år vokset fra at have 1.000 medarbejdere til i dag at beskæftige mere end 3.000 medarbejdere.

  Heraf en række specialister og ledere, som kan identificere sig med ATP’s fire værdier:

  Vi tager ansvar – Vi tænker nyt – Vi gør det enkelt – Vi lykkes sammen. 

  * ATP er i analysen ’Version2 IT Company Rank’ fra november 2019 blevet målt som den mest attraktive IT-arbejdsplads i finanssektoren.

  Læs mere om ATP på deres website her