Topdanmark Deklarativ Developer – agil udvikling af Salesforce

 • Vil du være med til at sætte retningen for vores deklarative udvikling?
 • Vil du arbejde i et agilt miljø med professionelle kollegaer?
 • Vil du optimere vores forretning og udfordre til bedre løsninger?
 • Brænder du for Salesforce og kan du omsætte din viden til praktiske løsninger?

Hos Topdanmark IT arbejder vi med SAFe og scrum , og vi har derfor et professionelt fungerende set-up omkring vores it udvikling. Vi er i en rivende udvikling med klare vækstmål, så du vil blive en drivende kraft i at gøre os dygtigere og bedre på vores Salesforce platform. I samarbejde med dygtige og hjælpsomme kollegaer, gør vi vores forretning bedre.

Salesforce er omdrejningspunkt for Topdanmarks kundedialog, og derfor også helt centralt fokusområde i vores strategi.

Hvad får du?

Du får mulighed for at brede dine deklarative udviklingsmetoder fuldt ud på vores Salesforce platform, ved at tage os til de næste steps. Du bliver en drivende kraft i vores ene ud af 3 teams, med kompetente og hjælpsomme kollegaer i en nede-på-jorden organiation, som du kan sparre med. Vi brænder for Salesforce og hvis du også gør det, får du mulighed for at gå forrest med ideer og nytænkning på et evangelistisk plan, du får med andre ord gode muligheder for at videreudvikle både dig selv – og vores Salesforce platform. Du får også en unik mulighed for at arbejde med forretningen og sætte retning helt fra starten af nye tiltag og projekter.

Du får desuden mulighed for at arbejde med hele processen, med fokus på følgende: 

 • Scope opgaver ved at være med tidligt i processerne
 • Omsætte forretningskrav til værdiskabende Salesforce-løsninger
 • Design, dokumentation, opbygning, test og implementering af forbedringer til Salesforce i tæt samarbejde med forretningen og rådgivere.
 • Deltage i workshops m.m. og tage den direkte dialog med kollegerne i forretningen 
 • Udvikle og producere dashboards for at give indsigt i forretningen
 • Løbende give anbefalinger til, hvordan effektivitet og produktivitet forbedres
 • Udbrede og evangelisere deklarativ udvikling
 • Bidrager til feature/Userstory refinement og er ikke bange for at løbe med forretningsafklaringer/ have dialog med forretningen 

Hvem er vi?

Vi er en del af vores IT-organisation, hvor Costumers & Partners (Salesforce), er en del af vores ”Solution development Policy platforms and Omnichannel” organisation. Vores mål er at gøre Topdanmarks salgsorganisations hverdag så nem, at de kan give Topdanmarks kunder den bedste oplevelse.. I teamet er vi 8 kompetente kolleger, der tæller en Scrum Master, PO, Tech lead, , BA’ere  og udviklere. Vi har godt humør, åben dialog, kan lide at sparre med hinanden og vi kan lide at have travlt mens vi har det sjovt. Vi har to søsterteams, som vi selvfølgelig også sparrer med. 

Vi arbejder med mange teknologier og værktøjer, heriblandt:

 • Git-hop deployment
 • CI/CD processer/pipelines
 • Genisys
 • Sales Cloud, Service Cloud, Financial Service Cloud
 • HTMS, JAVA, JAVA Script 

At arbejde i Topdanmark 

Din nye arbejdsplads bliver Topdanmarks hovedkontor i Ballerup – selvfølgelig med fleksible rammer ift. hjemmearbejde. Du kan se frem til at udfolde dine evner i et supermoderne og sundt miljø, hvor alle er meget glade for at være.

Gør det bedste for kunden og dig selv

Hos Topdanmark bliver du en del af et stærkt fællesskab med større muligheder for udvikling, humor, ansvar og glade kunder. Vi vægter sammenhold og teamwork, fordi vi ved, at summen af vores forskelligheder er vores styrke. Sammen med dine kolleger sikrer du mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og er klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi er med helt fremme, når vi udvikler morgendagens kundeservices, og når det gælder vores fokus på personlig kontakt.

Vi er en flad organisation, hvilket betyder stort råderum og kort fra ide til handling. Vi har en uformel omgangstone og god humor.

Vi arbejder med en tillidsbaseret ledelsesstil og investerer meget gerne i din fortsatte faglige og personlige udvikling.

Vi har gode ansættelsesvilkår og højt til loftet.

 

 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om Topdanmark

En arbejdsplads med trivsel

Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it
ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.

Topdanmark har ca. 2.450 medarbejdere fordelt over hele landet, og det er vigtigt for os at være en attraktiv arbejdsplads med et fagligt stimulerende miljø og sund trivsel. Vi arbejder hele tiden på at styrke arbejdsglæden for vores medarbejdere og har bl.a. sund kantineordning, gratis frugt, kunst-, vin- og foredragsforeninger, mulighed for fleksible arbejdstider, sundhedsordning og sportsklubber. 

Vi måler jævnligt på trivslen blandt alle medarbejdere. Resultaterne er gode og vidner om, at vores medarbejdere er glade for deres arbejdsliv. 

Læs mere om Topdanmark på deres website her