Agile QA Architect

Har du evner til at gå forrest og få både agile ledere og BEC’s øvrige ledelse med på nye built-in quality initiativer?

Har du evner til at gå forrest og få både agile ledere og BEC’s øvrige ledelse med på nye built-in quality initiativer? Tænker du strategisk, resultatorienteret og er du god til at skabe netværk? Har du erfaring med at arbejde i et agilt setup og med at skabe værdi ved hjælp af test- og kvalitetssikring? Så er stillingen som Agile QA Architect i BEC måske noget for dig. 

 

Du skal være med til at sikre høj kvalitet i IT til pengeinstitutterne 

Du skal arbejde i et team, som er en del af BEC’s Lean-Agile Center of Excellence, der koordinerer og udvikler det agile setup i BEC. LACE servicerer, hjælper og støtter de 11 agile release trains (ART’er) og de i alt 63 agile udviklingsteams med implementering af nye agile koncepter samt fokus på, at BEC leverer endnu flere stærke løsninger til pengeinstitutterne. Blandt LACE’s konkrete opgaver er at facilitere communities of practices samt understøtte teknikere og testere i BEC’s udviklingsorganisation med koncepter og metoder inden for built-in quality. Vi ønsker fokus på at sikre test i hele delivery pipeline og brugen af agile metoder til yderligere sikring af kvaliteten i de IT-løsninger, vi leverer til pengeinstitutterne.   

 

Du skal bl.a. arbejde med at: 

 • tage ansvar for at videreudvikle koncepter inden for built-in quality og deltage i videreudvikling af BEC’s samlede test- og kvalitetsmodenhed (Test/QA-kapabiliteter samt samspil mellem processer, roller og strukturer)  
 • skabe beslutningsgrundlag og gennemføre opdatering af test- og test management-værktøjer 
 • drive behovsafklaring og opstilling af strategi for testmiljøer 
 • deltage i modning og udbredelse af forståelsen for SAFe-rammeværket og de grundlæggende værdier i organisationen med fokus på built-in quality.

Hvem er du?  

Du tænker helhedsorienteret, resultatorienteret og på tværs af forretningen. Du er engageret, trives med konstante forandringer og med at samarbejde med mange forskellige mennesketyper og teams. Du møder pres og modstand med godt humør, ro og overskud. Du har stor energi og vil – ligesom os – gå forrest med høje ambitioner for at nå dine egne og BEC’s mål. 

 

Vi forventer, at du: 

 • har en relevant IT-uddannelse på BA eller kandidatniveau fra DTU, ITU, CBS, SDU eller tilsvarende 
 • har erfaring med konceptudvikling og kan undervise og være mentor for testere og managers 
 • har erfaring med Agile og Lean-metoder (scrum, kanban, SAFe) – du er som minimum SAFe Agilist 
 • har erfaring med test, herunder ISTQB, Advanced Test Manager
 • gerne også er certificeret agile tester og har erfaring med implementering af organisatorisk forandring inden for test og kvalitet, herunder testværktøjer, testteknikker og metodikker samt testautomatisering  
 • har erfaring fra konsulent-, bank-, finans- eller IT-branchen, og du har et solidt kendskab til agil udvikling og vedligeholdelse af IT-løsninger 
 • kan agere på et strategisk og operationelt niveau. 

En særlig arbejdsplads 

LACE har 16 medarbejdere, og i dit team er dine kolleger uddannede inden for SAFe og test/QA. Derudover er teamet sammensat af specialister med forskellige faglige baggrunde, og de fleste er oprindeligt uddannet i finanssektoren. Vi har et rigtig godt arbejdsklima, hvor vi har fokus på faglighed og kundernes behov. Omgangstonen er uformel, og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi, som medarbejdere, har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.   

Henning Therkelsen

Henning Therkelsen

Partner

Telefon: +45  28 97 69 22 E-mail: henning@timework.dk

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform. Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Læs om BEC på deres website her