Agile Coach/Scrum Master

Santander Consumer Bank er en del af Europas største finanskoncern og er i gang med en rivende udvikling på det danske marked. Vi tilbyder en stilling i et spændende og udfordrende miljø med gode og dygtige kolleger.

Jobbet

Som Agile Coach / Scrum Master vil du være ansvarlig for den videre implementering af Scrum og andre agile praktikker. Helt specifikt kører vi Scrum, Kanban og Scrum med Kanban. Hos os er Scrum ikke noget nyt begreb, men noget vi har arbejdet med i længere tid. Derfor er det vigtigt at du kan inspirere os til fortsat udvikling og dygtiggørelse. Det gælder både når dårlige vaner er blevet til lov og skal aflæres, eller at du står på mål for at bidrage med den nyeste viden indenfor dit felt. Vi søger derfor en stærk change agent, der har mod på at være rollemodel, når vi skal drive forandringer, hvad enten dette er på teamniveau eller i den større organisation. 

Din hverdag vil hovedsageligt være sammen med dine to teams som du hjælper med daglige udfordringer. Vi forventer også du er klar til at assistere organisationen og deltage i bredere sammenhænge. Du kommer til at indgå i samarbejde med andre Agile Coaches og Scrum Masters, hvor vi gerne ser du har en stærk vilje for skabe og være med til drive opbygningen af communities. 

Santander er kendetegnet ved et højt antal af fagligt dygtige kolleger, som konstant stræber mod at blive bedre. Derfor håber vi, du også repræsenterer en høj faglighed og troen på, at vi udvikler os bedst sammen. For dig er agilitet ikke bare en faglighed, det er måden du anskuer verden på og kan se paralleller til i dagligdagen. 

Et uddrag af de principper vi arbejder efter i hverdagen 

Cohesive teams over individual competences
Det betyder meget for os at du er med skabe de bedste teams, hvor du benytter din værktøjskasse til skabe social samhørighed og sikre høj trivsel. 

Small long-lived teams over projects
Det er essentielt at have et agilt mindset, hvor det faste holdepunkt er teamet. Hvor projekter ofte har en start og slutdato ser vi vores teams som konstante. 

Full end-to-end ownership over shared ownership
Vi tilstræber at skabe klarhed og gennemsigtighed, hvor ansvar og ejerskab er veldefineret. 

Care and attention over deadline driven
Vi tilstræber at arbejde optimalt, hvor vi bevidst arbejder med valg og fravalg for at skabe de bedste løsninger. 

Dine opgaver bliver blandt andet

 • At coache og hjælpe Product Owner med at blive mere effektiv ved at fokusere på forretningsværdi og samarbejdet med udviklingsteamet
 • At facilitere, coache og træne dine og andres udviklingsteams
 • At facilitere og hjælpe organisationen med at blive mere agil og effektiv 

Dine kvalifikationer

 • Du har en videregående uddannelse, gerne indenfor IT
 • Du er certificeret fra Scum.org, Scrum Alliance eller lignende
 • Du har minimum 5 års erfaring som Scrum Master eller Agil Coach 

Det faglige

 • Du har dyb viden og erfaring med Scrum og andre agile praktikker
 • Du kan facilitere, coache og træne enkeltperson og teams
 • Du kan kommunikere med alle niveauer i organisationen 

Dig som person

 • Du har et agilt mindset som smitter af på omverdenen
 • Du er motiveret, proaktiv, positiv, optimistisk og fleksibel
 • Du tror på de kollektive evner og viden i teamet, hvor vi løfter bedst i flok 

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder et spændende job i en stor og voksende finansvirksomhed med ordnede arbejdsforhold, hvor din indsats har stor betydning for virksomhedens resultat. Ydermere tilbydes du pensionsordning, sundhedssikring, tandlægeforsikring og et godt introduktionsforløb.

 

 

Henning Therkelsen

Henning Therkelsen

Partner

Telefon: +45 28 97 69 22
E-mail: henninng@timework.dk

Om Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank i Danmark er en del af spanske Banco Santander, som blev grundlagt i 1857. Banco Santander er den største bank i Euro-zonen og blandt de største banker i verden med mere end 190.000 ansatte på globalt plan, 14.000 filialer og er repræsentereret i mere end 40 lande verden over.

I 2016 havde Banco Santander en markedsværdi på 66 mia. Euro og en indtjening efter skat på 6,6 mia. Euro. Et af de væsentligste forretningsområder i Banco Santander er Santander Consumer Finance, som Santander Consumer Bank Danmark er en del af. I Danmark er der godt 250 medarbejdere som bor på Stamholmen i Hvidovre.

Læs mere om Santander her