Teamlead for dit eget team af kompetente softwareudviklere

Bliv teamlead for vores hold på 8 dygtige .Net udviklere!

Er du en ambitiøs og resultatorienteret teamlead med udviklerbaggrund, og trives du med udfordringer i et dynamisk arbejdsmiljø? Har du erfaring med agil udvikling og brænder du for at se dit team være selvledende, levere og vokse med opgaverne? 

Vi udvikler vores eget fleksible rammesystem (TAP) baseret på en SOA-arkitektur. Systemet udvikles på en fuld Microsoft-platform. De kommende år byder bl.a. på et teknologiskifte samt udvikling af nye forretningsområder og udvidelsen af platformen. Endvidere er vi i gang med et skift til agil udvikling, med fokus på bl.a. samarbejde, vidensdeling og continuous integration og -delivery. Du vil få en nøglerolle i disse nye projekter.

Jobbet giver dig mulighed for at præge udviklingen af vores produkt, måden vi arbejder på og teamets udvikling – og dermed masser af både personlig og faglig udvikling. 

Rollen – det får du

Du bliver det faglige sparringspunkt for udviklerne i dagligdagen, og du får ansvar for teamets udvikling. Du vil i høj grad få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi arbejder og for at skabe dine egne rammer, både for dig og dit team.

Afdelingen består i dag af i alt ca. 20 personer i Danmark samt en off shore-afdeling i Indien på 8 personer. Som del af afdelingens ledelsesteam er du med til at sikre at afdelingen når sine mål for leverancer og økonomi, så du har en udpræget forretnings- forståelse. Du vil få en stor kontaktflade til både testere, arkitekter, off shore-teamet og kontakt kunderne i form af bl.a. afklaringer og demoer.

Vi arbejder i dag i tre Scrum teams, og på tværs af de tre teams er etableret et product owner forum. Dit ansvar går på tværs af de tre scrum teams, og du får ansvaret for at sætte retningen for, hvordan vi udvikler software. Du har fokus på at sikre vores kontinuerlige forbedring via processer, brug af værktøjer og organisering, og samtidig har du fokus på at skabe værdi for kunderne.

Dine kvalifikationer

Du har en it-relevant uddannelse, med flere års erfaring som udvikler. Du har arbejdet med forskellige udviklingsmodeller, og du kan bidrage med erfaring fra agil udvikling. Det er et stort plus hvis du har erfaring med continuous integration/delivery og DevOps. Det er også vigtigt, at du har erfaring med og evnen til at lede, forstå og motivere et team af udviklere.  

Du har:

  • Minimum et par års erfaring med rollen som teamlead, leveranceansvarlig eller teknisk projektleder fra et teknisk tungt Microsoft-udviklingsmiljø
  • Erfaring med udvikling på .NET platformen, og meget gerne god indsigt i .NET-platformens arkitektur
  • Erfaring med scrum og agil udvikling, herunder deltaget aktivt i en større forandring mod agil udvikling
  • Teknisk interesseret. Du følger med i udviklingen i .NET verden, og du har teknisk indsigt på et niveau, så du kan finde og udfordre løsninger og kvalificere estimater
  • Erfaring med samarbejde med off-shore udviklingsteams.

Du kan bidrage til fortsat udvikling og forbedring af organisationen, processer og metoder, og være ansvarlig for forankringen af forbedringstiltag. Du sikrer den løbende udvikling af dit team, og du er med til at rekruttere nye teammedlemmer. 

Personligt

Du er ambitiøs, dynamisk, engageret og du går forrest for at visen vejen for dit team. Du tør stå fast på dine meninger og udfordrer gerne status quo, og samtidig er du pragmatisk ift. at sikre at kunderne er i centrum, og til at sikre leverance af opgaverne til tiden og budget.  

Du er en holdspiller, der kan afslutte og skabe resultater, og du forstår vigtigheden af at kommunikere tydeligt med dit team og med alle samarbejdspartnere. Derudover forventer vi, at du er engageret, talentfuld og har humoristisk sans, og arbejder struktureret og konstruktivt. Du kan lide at blive udfordret, og du er god til at arbejde med mange bolde i luften på samme tid.

Vi tilbyder

Spændende opgaver og faglig udvikling i et professionelt og inspirerende arbejdsmiljø, med mulighed for at præge din egen faglige udvikling. Vi har et godt teamwork i afdelingen, og tilbyder en lønpakke, der matcher dine kvalifikationer, et godt socialt og fagligt netværk og en attraktiv pensions- og sundhedsforsikringsordning. Organisationen er flad og samarbejdsformen er præget af fleksibilitet, samarbejde og tillid. 

Der er en fri omgangstone i afdelingen og et rigtig godt sammenhold. Teamet består af en god blanding af forskellige personligheder, som betyder at teamet kan dække mange facetter af softwareudvikling, men også på en god og inspirerende måde bidrage med deres forskelligheder i det daglige arbejdsliv. 

Yderligere information
Hovedparten af vores kunder er offentlige danske virksomheder, så du skal kunne tale og skrive dansk. ”Foreign applicants, please note that you must be fluent in both written and oral Danish in order to be considered for this position”. Endvidere er vores off-shore partner engelsktalende, så derfor skal du beherske engelsk flydende i skrift og tale.

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

FormPipe logo

Om Formpipe

Formpipe Software A/S leverer it-systemer, der automatiserer, digitaliserer og effektiviserer arbejdsgange i offentlige og private organisationer. Formpipes systemer er kendetegnet af høj brugervenlighed og udpræget konfigurérbarhed i både kerneløsningerne og i tilhørende moduler. Det giver smidige produkter, der løbende følger med tiden og med ændrede krav fra omverdenen

Læs om Formpipe på deres website her