BEC søger arkitekt
til Risk and Financial Management

Er du blandt de dygtigste indenfor dit felt, og har du lyst til at bruge dit talent i et veletableret full-service IT-hus, hvor du, som en central drivkraft mellem forretningen og kunden, er med til at sikre arkitekturen for nye, store initiativer. Vil du udvikle store, moderne it-løsninger, der har vidtrækkende betydning for brugerne? Og ønsker du at være med til at etablere og forankre en strategi, der er en del af hverdagen, så vil du finde jobbet særlig attraktivt. Du kommer tæt på forretningen og udviklingsområderne i dette job, og dit arbejde foregår delvis ude hos kunderne.

Vil du stå i spidsen for It-arkitektur i en verden af data?  

Du får en fagligt ledende rolle i Risk and Financial Managementområdet i sammenhæng med BEC’s arkitekturvision. Du forventes at tage proaktivt ejerskab i forhold til den faglige sparring og coaching på tværs af kunder, ledere og andre interessenter i BEC. Endvidere kommer du til at styrke arkitekturkompetencerne – og processerne, bl.a. i relation til de ændringer, som følger af overgangen til agil udvikling ud fra SAFe-rammeværk. Du får en strategisk central rolle mellem Risk og Financial Management og Capital Markets. Du bliver en del af et fagligt stærkt team med et særdeles godt samarbejde, som møder stor opbakning fra topledelsen, og er efterspurgte både i organisationen og hos kunderne. Dine teamkolleger understøtter hver især forskellige domæner, og jeres fælles opgave er at sikre den tværgående arkitektur. Din nærmeste leder er chefen for Enterprise arkitektur, som refererer til direktionen. Der er dermed god mulighed for både indflydelse og involvering tæt på, hvor beslutninger tages. 

Du kommer bl.a. til at arbejde med:  

 

  • Planlægning og udvikling af BEC’s Arkitechtural Runway
  • Sikring af arkitektur, der understøtter robuste driftssikre løsninger og en effektiv forvaltning
  • Rådgivning af forretningsenheder om muligheder og sammenhænge i systemerne
  • Design af løsninger og afklaring af forretningsmæssige behov
  • Styring af det tekniske team igennem leverancen
  • Sikring af integration og udnyttelse af nye platforme og løsninger
  • Deltage i videreudvikling og konsolidering af løsninger

Din profil 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse inden for IT fx ingeniør, datalog eller datamatiker. Du har erfaring med it applikations-, informations- og infrastruktur-arkitektur fra en større organisation, hvor du har været ansvarlig for kompleks domænearkitektur. Du har arbejdet med løsningsarkitektur inden for økonomi- eller risikostyring i en finansiel virksomhed, med en distribueret platform, som består af bl.a. Java, Cobol (mainframe) data warehouse og BI. Du har flere års erfaring med IT-arkitektur og -udvikling, gerne efter agile principper og måske en certificering i SAFe eller tilsvarende. Du har erfaring med teknisk teamledelse og struktureret opgaveløsning. 

Som person er du visionær, innovativt tænkende og trives i arbejdet med det analytiske. Du tager naturligt lederskab på dine ansvarsområder, skaber stærke relationer og kender værdien af det gode samarbejde og den proaktive tilgang. Andre ser dig som en empatisk, engageret driver med et struktureret overblik over den komplekse løsningsarkitektur. Du motiveres af ansvar og at bibringe kunder og interessenter høj forretningsværdi. Du har gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk i skrift og tale.  

En særlig arbejdsplads  

Du tilbydes et attraktivt job i en dynamisk organisation, hvor du bliver allokeret til et scrum-team, der netop har brug for dine faglige IT-kompetencer. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger i et agilt set-up. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden udenfor de vante rammer.  

 

Mette Møller Simonsen

Mette Møller Simonsen

Partner

Telefon: +45 24 86 46 46
E-mail: mette@timework.dk

Om BEC

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra Mobil- og Netbank over til en komplet Capital Markets-platform.

Vi er 700 BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.

Læs om BEC på deres website her